Αποκλειστικό: Βάπτιση στην πιο πολυσυζητημένη χώρα της Ευρώπης - Σε ποιο μέρος διοργανώνει η Τούνη και ο Αλεξάνδρου την τέλεση του μυστηρίου;

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ήταν 10 Ιανουαρίου του 2023 όταν η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως ήρθε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το νουνίτο τους.

Σήμερα, έξι μήνες μετά η Ιωάννα Τούνη - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη εδώ στο Youweekly.gr - έχει ήδη ξεκινήσει την δρομολόγηση της βάπτιση του μικρού.

Που και πότε θα βαπτιστεί ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Ιωάννα μαζί με την κολλητή της και νονά του νουνίτο, Στέλλα Πάσσαρη, έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του πιο μαγευτικού και τέλειου σημείου. Όπως η Ιωάννα έτσι και ο Δημήτρης θέλει η μέρα αυτή να είναι μοναδική και να μείνει σε όλους αξέχαστη γι' αυτό και σκέφτονται να την κάνουν με τον... πατροπαράδοτο τρόπο, σε κάποια εκκλησία της Ελλάδα, δηλαδή, αλλά... κοιτάνε προς τας εξωτερικάς μεριά!

Βάπτιση νουνίτο ιωάννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου
Instagram/@j.touni

Ναι, ναι καλά σκέφτηκες! Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που μαμά και νονά το βράδυ της Πέμπτης 29/6 προσγειώθηκαν στη Γαλλία! Το ενδεχόμενο να γίνει η βάπτιση εκτός Ελλάδος παίζει πολύ στο μυαλό του ζευγαριού οπότε τα δυο κορίτσια, συνδυάζοντας πάντα και την διασκέδαση μαζί έφτασαν στην Γαλλική Δημοκρατία για να ξεκινήσουν την έρευνα!

Όσο για το πότε... κάτι μου λέει πως δεν είναι και πολύ μακριά! Υπενθυμίζουμε πως νονός του μικρού θα είναι και ο Γιώργος Μανίκας, φίλος του ζευγαριού αλλά... ότι πουν οι γυναίκες θα γίνει έτσι κι αλλιώς!

Το ατυχές περιστατικό στη Γαλλία

Όπως δημοσιοποίησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα media, φτάνοντας στο ξενοδοχείο αντιμετώπισε θέμα με τα χαρτιά του μωρού καθώς το όνομά του ήταν Αλεξάνδρου ενώ της Τούνη... Τούνη και δεν μπορούσε να αποδείξει με κάποιο τρόπο πως το μωρό είναι δικό της αλλά ευτυχώς, όλα καλά!