Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να...» - Το άγνωστο και σκληρό τέλος του Στηβ Κακέτση

«Οι τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 29/6 η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της για ευχάριστα και μη ζητήματα, που έχουν σημαδέψει τη μέχρι σήμερα πορεία της.

Ανάμεσα σε όσα έχει να θυμάται η ηθοποιός είναι ο γάμος της με το Στηβ Κακέτση, με τον οποίο μάλιστα έφερε και έναν γιο στον κόσμο. Πριν από έναν μήνα σχεδόν ο μεγάλος επιχειρηματίας της νύχτας έφυγε από τη ζωή.

Το αντίο στον Στηβ Κακέτση ήταν πολύ μεγάλο (δείτε εδώ πως τον αποχαιρέτησε ο καλλιτεχνικός χώρος) με την Τατιάνα Μπαλανίκα να αποκαλύπτει το άγνωστο και πολύ δύσκολο τέλος, που είχε ο πρώην σύζυγός της.

Οι δηλώσεις της Κατιάνας Μπαλανίκα για το Στηβ Κακέτση

«Δεν έχει σημασία που ο Στηβ Κακέτσης ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν δηλαδή είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό εκεί είσαι δίπλα.

Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας, που το βίωνε με τον ίδιο τρόπο, που το βίωνα εγώ, με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα.

Το να βλέπεις έναν άνθρωπο, που ήταν ένας άνθρωπος τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, τόσο δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και μετά θα έπρεπε να γυρίσω σπίτι μου, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο. Το ότι μετά εγώ πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια.

Οι τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει ήταν πολύ δύσκολες για αυτόν. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι έτσι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι. Είμαι υπέρ της ευθανασίας.

Ο Στηβ και πριν πάθει αυτό, είχε πέντε χρόνια, που πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις όταν έχουν κλατάρει όλα τα όργανά; Ποιος είναι ο λόγος, που το κάνεις αυτό;», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Υποβασταζόμενη η Μπαλανίκα στην κηδεία του

Η πρώην σύζυγός του, Μπαλανίκα, ήταν υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Μάκη στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο “αντίο” στον Κακέτση. Η ηθοποιός, παρόλο που είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.

Η ίδια, φανερά καταβεβλεμένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας, αρνήθηκε πολύ ευγενικά να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.