Θρίλερ με την υγεία της Μαντόνα - Βρέθηκε αναίσθητη και οδηγήθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
madonna/Instagram
madonna/Instagram

Θρίλερ επικράτησε με την υγεία της Μαντόνα, καθώς η 64χρονη τραγουδίστρια η οποία έχει χαράξει μια σπουδαία καριέρα σε όλο τον κόσμο, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και οδηγήθηκε εσπευσμένα στην ΜΕΘ (λίγο μετά το θάνατο του αδερφού της).

Σύμφωνα με τα ξένα sites, νοσηλεύεται μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, ενώ συγγενείς της δήλωσαν πως είχαν προετοιμαστεί για τα χειρότερα και βρισκόντουσαν συνεχώς στο πλευρό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail και τη New York Post, το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της σε κρεβάτι ΜΕΘ. Πλέον ωστόσο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έχει αποσωληνωθεί και επιστρέψει σε κανονικό κρεβάτι.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι' αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι», ανέφερε συγγενείς της, αναφέροντας πως η κατάσταση της υγείας της έφερε πιο κοντά την οικογένεια, με την κόρη της Λούρδη να μην φεύγει από το πλευρό της.

Σύμφωνα επίσης με τα ξένα μέσα ο λόγος που έκανε την υγεία της να βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση ήταν οι εξαντλητικές πρόβες για την περιοδεία της Celebration Tour. Μάλιστα, η Μαντόνα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα περί ακύρωση της.

Ακυρώθηκε τελικά η περιοδεία της Μαντόνα λόγω της υγείας της

Ο Ατζένης της τελικά, ανακοίνωση την ακύρωση της περιοδεία της ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ», ανέφερε αρχικά.

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία» κατέληξε στην ανακοίνωση του.