Εκτός ALPHA την τελευταία εβδομάδα του Tlive η Τατιάνα Στεφανίδου - Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες της

«Θέλω να ευχαριστήσω τον alphatv...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η τηλεοπτική σεζόν κλείνει σιγά σιγά και έτσι οι περισσότεροι παρουσιαστές κάνουν δηλώσεις για το τηλεοπτικό τους μέλλον με ανακοινώσεις για αποχωρισμούς από κανάλια ή και ανανεώσεις συμβολαίων να είναι το θέμα των ημερών.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live έχουν μπροστά τους άλλη μία εβδομάδα εκτός από αυτή, που τρέχει με την παρουσιάστρια να κάνει γνωστές την Τετάρτη 28/6 έκτακτες αλλαγές για την εκπομπή (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η εκπομπή σε νούμερα).

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια μέσα από το λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε, πως συνεχίζει και του χρόνου στο ίδιο κανάλι, ωστόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει μια εβδομάδα για δικούς της προσωπικούς λόγους, με τους αντικαταστάτες για την επόμενη εβδομάδα να έχουν βρεθεί!

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το T-live

«Φορώντας το υπέροχο σύνολο της αγαπημένης μου @katko_designs θέλω να ευχαριστήσω τον @alphatv που μου επέτρεψε να αφήσω στο τιμόνι του @tlive_alphatv δυο άξιους συναδέλφους για την επόμενη εβδομάδα, τη @giotak_ και τον @panagiotis_sourelis
Προς αποφυγήν …σεναρίων συνομωσίας, είμαι καλά στη υγεία μου και από Σεπτέμβρη θα είμαι κανονικά στο πόστο μου για να συνεχίσουμε την εκπομπή που ο κόσμος στήριξε και αγάπησε, με ακόμη περισσότερη όρεξη και φρέσκιες ιδέες. ????????????????????????????????????», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια από τις δύσκολες στιγμές της Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής

Το απόγευμα της Πέμπτης 8/6 έγινε αισθητός σεισμός στην Αττική, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε πως είχε επίκεντρό του την Αταλάντη (δείτε εδώ την πρώτη εκτίμηση για τα ρίχτερ).

Την ώρα της δόνησης η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν στον πλατό και συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής της ''Τ-live'' με την παρουσιάστρια να διακόπτει το ρεπορτάζ, ελαφρώς ταραγμένη για να ενημερώσει το κοινό για το σεισμό.

Να τονίσουμε εδώ, πως η σωστή εκτίμηση αναφέρει, πως εν τέλει η δόνηση συνέβη 11,8χλμ βορειοδυτικά από την περιοχή του Ορχομενού σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων και όχι στην Αταλάντη.

«Λοιπόν έγινε σεισμός, κουνηθήκατε, μη μου αγχώνεστε...όλα καλά το επίκεντρο είναι στην Αταλάντη θα σας πούμε σε λίγο όλες τις πληροφορίες αναλυτικά, για να είστε ήσυχοι πρόκειται όντως για σεισμό», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο 2:38 λεπτό.