''Έσκασε'' πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε το καλοκαίρι μέσα από την περιοδεία του στην Αυστραλία με τους επόμενους σταθμούς του να είναι στην Ελλάδα σε πολλές και διαφορετικές πόλεις, που το κοινό ανυπομονεί να τον δει.

Μια από τις επόμενες στάσεις του καλλιτέχνη είναι η Πάτρα στις 29/6 με την εταιρεία του να βγάζει ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή του σταδίου, που θα λάβει χώρα η διοργάνωση (δείτε εδώ γιατί διαλύθηκε το σχήμα του με τον Ρουβά).

Φυσικά και τα εισιτήρια, που βγήκαν για το προηγούμενο στάδιο θα ισχύσουν κανονικά! Όπως αναγράφει η ανακοίνωση της Panik Live η τροποποίηση αυτή έγινε με σκοπό την καλύτερη ποιότητα της συναυλίας.

Η ανακοίνωση για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στην Πάτρα, στο πλαίσιο του «Elpida Tour by Coca-Cola», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Πέμπτη 29 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Η αλλαγή χώρου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου το κοινό να απολαύσει στο μέγιστο το οπτικοακουστικό υπερθέαμα του «Elpida Tour by Coca-Cola», μέσα από ένα νέο εντυπωσιακό set-up και stage design που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μαζί του η Ανδρομάχη.
Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia.
Special guests o Light και ο Rack.

Το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Ιουνίου από την Λάρνακα, με μία μεγαλειώδη συναυλία όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός γνώρισε την αποθέωση από 15.000 θεατές και συνεχίζεται σε στάδια και μεγάλα θέατρα ανά την Ελλάδα. Εισιτήρια προπωλούνται: https://linktr.ee/elpidatour

Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές», αναγράφει η ανακοίνωση.

Αργυρός

Η αποθέωση του Αργυρού τραγουδώντας Παντελίδη στην Αυστραλία

«Δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω και θέλω όλα τα χέρια ψηλά!», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.