Πρώτη φορά camping με το μωρό: Έψηνε κοψίδια στην παραλία ο Αλεξάνδρου - Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη

Είχαν ειδικό van μαζί τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρώτη φορά camping με το μωρό: Έψηνε κοψίδια στην παραλία ο Αλεξάνδρου - Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγαπάνε πολύ τα ταξίδια, καθώς η ζωή τους είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να μην είναι ποτέ μόνιμα σε έναν συγκεκριμένο τόπο κατοικίας, τα δύο σπίτια τους να είναι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μετά το 3ημέρο στη Μύκονο (δείτε εδώ το ξενοδοχείο στο οποίο έμειναν) στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Κυριακή 25/6 το ζευγάρι έφυγε ξανά από την Αθήνα και πήγε για camping μαζί με το Νουνίτο τους.

Μέσα από τα πρώτα βίντεο, που δημοσίευσε η influencer στο instagram είδαμε πως περνάνε το χρόνο τους στην παραλία, καθώς ήταν μαζί τους και φιλικό ζευγάρι, με το Δημήτρη να φροντίζει για το γεύμα τους ψήνοντας διάφορα κρεατικά.

Τα βίντεο από το πρώτο camping της Ιωάννας Τούνη & του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το Νουνίτο

Βίντεο από το πρώτο τους μπάνιο με τον μπέμπη στη Μύκονο

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη ταξίδεψαν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον μπέμπη τους για να ξεσκάσουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, άλλωστε η επιχειρηματίας βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα για συναντήσεις με τους συνεργάτες της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν, ετοίμασε βαλίτσες, έφυγε για το νησί των ανέμων και το πρώτο βράδυ διασκέδασε σε γνωστό μπαράκι . Μαζί τους - όπως πάντα - ήταν και μικρός Νουνίτο. Η Ιωάννα μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, όπου τον κοίμιζε στην αγκαλιά της.

Την επόμενη ημέρα, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη, βρέθηκαν σε κοσμική παραλία του νησιού και έκαναν τις βουτιές τους μαζί με τον Αλεξάνδρου Junior. Η κάμερα του Mykonos live tv, βρέθηκε στην παραλία και κατέγραψε τις στιγμές της οικογένειας - δείτε το ξενοδοχείο που μένουν.