Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για baby swimming με το γιο της - Το βίντεο που δημοσίευσε

Κάνει τα πάντα για τον Σταθοκωστόπουλο Junior

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
konstantinaspyropoulou/Instagram
konstantinaspyropoulou/Instagram

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τότε που έγινε μαμά, έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της. Έκανε για λίγο διάστημα στην άκρη τις επαγγελματικά της υποχρεώσεις και περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της με το γιο της και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες από τις στιγμές της καθημερινότητας της, και στις περισσότερες την βλέπουμε να περνάει ποιοτικό χρόνο με το μωράκι της.

Για baby swimming η Σπυροπούλου με το μωρό

Πρόσφατα μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο μικρός της ξεκίνησε baby swiming, ώστε να μην φοβάται τη θάλασσα αλλά και να μάθει από πολύ μικρός να κολυμπάει.

Δείτε επίσης: «Τι να πω, ψέματα Βασίλη;» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την ζωή στο σπίτι με τον Σταθοκωστόπουλο

Πολύτιμη η βοήθειά της - Το πρόσωπο που έχει στο πλάι της στο μεγάλωμα του γιου της

Μια μεγάλη αλλαγή έχει κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη ζωή της αποφασίζοντας να γίνει μητέρα κάνοντας το πρώτο της παιδί, αφήνοντας παράλληλα για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της και όσα έχουν να κάνουν με την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια έχει φέρει έναν γιο στον κόσμο και μέσα από δηλώσεις της αλλά και από αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε να είναι αφιερωμένη στο μεγάλωμά του (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή της για τη γιορτή της μητέρας).

Σε κάθε περίπτωση, η Κωνσταντίνα βιώνει το κομμάτι της μητρότητας, το οποίο είναι άγνωστο για εκείνη, ωστόσο όπως αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram αποκάλυψε ότι η μαμά της είναι στο πλευρό της και όποτε μπορεί τη βοηθάει στο σπίτι.

«Όταν η μαμά είναι εδώ!», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου σπίτι