«Προς το τέλος εγώ ένιωσα ότι...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Παπίλα & Μεγκ μετά την αυλαία του Είμαστε μαζί

«Τα πηγαίναμε καλά, απλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προς το τέλος εγώ ένιωσα ότι...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Παπίλα & Μεγκ μετά την αυλαία του Είμαστε μαζί

Μια πολύ σύντομη τηλεοπτική παρουσία ήταν αυτή, που είδαμε για τους συντελεστές της εκπομπής ''Είμαστε μαζί'', αφού η εκπομπή ολοκληρώθηκε προς τα τέλη του Ιουνίου και δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου.

Από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, Ελίνας Παπίλα καταλαβαίνουμε, πως το αποτέλεσμα δεν ήταν για κανέναν το επιθυμητό ούτε αυτό, που είχαν σχεδιάσει εξαρχής η παραγωγή και τα μέλη του προγράμματος.

Σε νέες δηλώσεις, που έκανε μάλιστα η Νεφέλη Μεγκ την Πέμπτη 22/6 στο Super Κατερίνα ξεκαθάρισε για τη σχέση της με την Ελίνα Παπίλα, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι, που πίστεψαν, πως κάτι δεν πηγαίνει καλά (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Παπίλα μετά το τέλος της εκπομπής).

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Μεγκ για τη Ελίνα Παπίλα

«Με την Ελίνα Παπίλα τα πηγαίναμε καλά, απλά το είπε και ο Λάγιος αυτό σε κάποια φάση, ότι θα μπορούσε να ανθίσει παραπάνω, νομίζω το είχε αναφέρει σε συνέντευξή του. Νομίζω ήταν μονομερή δεσίματα, 2αδες, 3αδες. Δεν είναι ότι δε ταιριάξαμε, προς το τέλος εγώ ένιωσα ότι απομακρυνόμασταν. Λογικό γιατί της είχαν πέσει πολλά, μεγάλο βάρος ευθύνης, είναι η παρουσιάστρια που είχε το άγχος για τα νούμερα. Ναι εννοείται θα πήγαινα μαζί της και για καφέ και για ποτό και στη Χαλκίδα θα πήγαινα μαζί της για Τσίπουρα», είπε η Νεφέλη Μεγκ.

Το κράξιμο στη Μεγκ για την παρουσία της στο Είμαστε μαζί

«Tο κάνετε επίτηδες! Θέλετε να με συγχύσετε! Αυτά τα πράγματα που ακούω από ένα νέο κορίτσι δηλαδή τη λογική του hater να γελάω με τους haters και όχι με αυτούς που με αποδέχονται περισσότερο δεν την καταλαβαίνω. Να προκαλώ στην ουσία. Δεν γίνεται να επιχειρώ το hate επειδή στο web ανεβάζει την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά μετά την προβολή του βίντεο ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο οποίος βγαίνει και στο πλατό όταν του ζητηθεί και χρειαστεί.

Και συμπλήρωσε: «Να έγιναν αλλαγές, μπήκε ένα τραπέζι εδώ. Ότι τι ας πούμε. Χιουμοράκι να κάνει με τα youtube της, με τις συντακτικές ομάδες με τα κανάλια κλπ όχι. Και τρίτον με τα σαλιγκάρια. Αν θεωρεί τον εαυτό της σαλιγκάρι που βγαίνει κάθε άνοιξη με τα σάλια και προχωράει ναι... αλλά εγώ δεν θεωρώ σαλιγκάρι τον εαυτό μου».

Από την άλλη η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στο πλευρό της υποστηρίζοντας την, λέγοντας μεταξύ άλλων πως έκαμε χιούμορ και έτσι είναι η νέα γενικά.