«Δε μου αρέσει καθόλου, ξέρω πως είναι η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι» - Το κατακεραύνωμα του Αρναούτογλου για την παρουσίαση της Φάρμας από τον Κουτσόπουλο

«Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μου αρέσει καθόλου, ξέρω πως είναι η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι» - Το κατακεραύνωμα του Αρναούτογλου για την παρουσίαση της Φάρμας από τον Κουτσόπουλο

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή μέσα στο Σαββατοκύριακο για την επιστροφή της Φάρμας και τον παρουσιαστή, που αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι, που έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στο Star.

O λόγος για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που αναμένεται να δούμε σε ένα νέο ρόλο από αυτό του κριτή και του σεφ επιβεβαιώνοντας μέσα από μία ανάρτηση (δείτε εδώ), πως θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Οι αντιδράσεις μετά από αυτήν την είδηση είναι πολλές και διαφορετικές και έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τη μεριά του τη Δευτέρα 19/6 μέσα από το Sfera radio 102,2 έκανε κάποια σχόλια από μεριάς του.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον παρουσιαστή της Φάρμας

«Το σοκ το μικρό ή το μεγάλο, ήταν αυτή η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου, εντάξει οκ...γιατί ξέρω πως είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν δω τον άνθρωπο και είναι καλός ξέρεις ότι έχω πει πολλές φορές συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που δεν το έχω δει εγώ. Δε μπορώ να φανταστώ σαν σκέψη ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα από εκεί πέρα μέσα...

Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef; Δεν είναι έτσι. Σαν πρώτη ιδέα δε μου πάει αυτή η ιστορία, ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Από την Φάρμα του ΑΝΤ1 στο Onlyfans να βγάζει λεφτά με την σέσουλα

Η εκρηκτική fitness coach που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην Φάρμα του ΑΝΤ1, το 2021, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το βουκολικό ριάλιτι όμως άφησε το στίγμα της χάρη στις σέξι εμφανίσεις της, με τους συμπαίκτες της να αλληθωρίζουν όταν εκείνη έκανε το ντους της φορώντας το μπικίνι της.

Με κορμί θανατηφόρο, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά που έχει σπουδάσει και στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα αλλά και στην δραματική σχολή Ιασμος, φαίνεται πως βρήκε κι άλλον τρόπο να ξεσηκώνει τα πλήθη και μάλιστα να αμείβεται γι' αυτό! Έτσι πλέον εκτός από την γυμναστική (οι ακόλουθοί της στο instagram την απολαμβάνουν και την ώρα που γυμνάζεται) θα απασχολείται και με το OnlyFans, ακολουθώντας τη μόδα που κάνει θραύση και στην χώρα μας!

Μάλιστα, η ίδια η Κρίστυ Λυκοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων, φυσικά με το αζημίωτο για όποιον θέλει να την καμαρώνει σε αισθησιακές στιγμές της καθημερινότητάς της!

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου (δείτε εδώ τι της είχε συμβεί).