Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό: «Έχουν χωρίσει ενώ τα είχαν βρει και ήταν αγαπημένοι» - Τέλος για πολυσυζητημένο ζευγάρι

«Χωρίζει και τα βρίσκει συνέχεια! Είναι μια βίαια σχέση;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό: «Έχουν χωρίσει ενώ τα είχαν βρει και ήταν αγαπημένοι» - Τέλος για πολυσυζητημένο ζευγάρι

Η σχέση τους έχει απασχολήσει αρκετά τόσο στα καλά της όσο και τα κακά της. Πριν από λίγους μήνες χώρισαν και τραβιόντουσαν στα δικαστήρια για... ξυλοδαρμό! Μετά τους είδαμε να είναι και πάλι αγαπημένοι, ενώ τώρα, μαθαίνουμε ξανά πως δεν είναι πια μαζί!

«Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι!», δήλωνε στις κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής για να υπερασπιστεί την σχέση του κι όλα αυτά που συνέβησαν.

Χώρισαν ξανά Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη

Στο «Πρωινό», λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 19/6 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη. Ο γνωστός ποινικολόγος, που εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, αποκάλυψε πως το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του δεν είναι πια μαζί και το δικαστήριο μεταξύ τους θα συνεχίσει κανονικα.

«Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ότι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως αύριο είναι αδύνατον για τον ίδιο λόγο που δε μπορώ να είμαι στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω και τον κύριο Αδαμαντίδη»