Πληθώρα σχολίων κάτω από τα βίντεο της μεγαλύτερης κόρης του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok

Η Αναστασία προκαλεί αίσθηση με την αθωότητα και το περιεχόμενό της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πληθώρα σχολίων κάτω από τα βίντεο της μεγαλύτερης κόρης του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok

Μπορεί ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος, να βρίσκεται εν αναμονή του πρώτου παιδιού (δείτε εδώ την σύντροφό του με φουσκωμένη κοιλίτσα) αλλά ο γνωστός τραγουδιστής μετρά ήδη 4 παιδιά, που κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνουν όλο και περισσότερο!

Η μεγαλύτερη αυτών, Αναστασία, τον τελευταίο καιρό μάλιστα προκαλεί μεγάλη αίσθηση με το περιεχόμενο που δημιουργεί και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok! Το προφίλ της είναι δημόσιο, η ομοιότητα με τον μπαμπά και την μαμά της (Κάτια Ζυγούλη) είναι τεράστια κι όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια και τα likes πέφτουν καθημερινά βροχή!

Οι αναρτήσεις της κόρης του Σάκη Ρουβά, Αναστασίας

«Ποσο πόσο πόσο όμορφη είσαι κουκλί μου ! Δεν με νοιάζει ποιον μοιάζεις ! Είσαι παιδί ενός μεγάλου έρωτα», γράφει κάποιος χαρακτηριστικά κάτω από βίντεο της ενώ πιο κάτω υπάρχει ένα σχόλιο που λέει «όταν έβλεπες την Κάτια έγκυο στη Αναστασία και τώρα βλέπεις πόσο έχει μεγαλώσει η Αναστασία καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος πάει σφαίρα».

«φυσική ομορφιά χωρίς παρεμβάσεις, η χαρά της ζωής!!», θα διαβάσεις επίσης.

Πόσο έχει μεγαλώσει ο αδερφός της

Την Παρασκευή (21/4) ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μία φωτογραφία με το γιο του, Απόλλωνα στην οποία είναι αγκαλιά, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί ''Χρόνια πολλά'' για τα 7 χρόνια, που βρίσκεται στη ζωή του.

«Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.