Πρόβα νυφικού για την Τζένη Μελιτά: Θα φορέσει παραπάνω από ένα νυφικά, όλα σχεδιασμένα επάνω της (Βίντεο)

Ποιον οίκο επέλεξε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Λίγο καιρό μετά την συμμετοχή της στην Eurovision και τον χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, η Τζένη Μελιτά, φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά της κι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, αυτή του γάμου της με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Η Τζένη και ο Σπύρος έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας για αυτό και ο γάμος τους θα προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν ασχολίαστος γίνεται. «Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά ο καθένας έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο "Έλα να τα βάλουμε κάτω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά-σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό, με λίγους συγγενείς και φίλους αγαπημένους», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Το βράδυ της Πέμπτης 1/6 λοιπόν η πρώτη μέρα του μήνα για την Τζένη Μελιτά ολοκληρώθηκε με μια πρόβα νυφικού στον οίκο Lila nova. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα τόσα από τα νυφικά όσο κι από το φόρεμα που θα φτιάξει για την δεξίωση μετά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νυφικό της Τζένης Μελιτά

Λίγο μετά, δημοσίευσε ένα story στο οποίο ανέφερε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες.

«Σήμερα ήταν το δεύτερο ραντεβού που έκανα στη Λίνα Νόβα που θα σχεδιάσει το νυφικό μου... τα νυφικά μου και σήμερα καταλήξαμε να είναι καλά που έχω ντυθεί εικονική νύφη τόσες φορές στο Yes i Do και ήξερα ακριβώς τι ήθελα, ξέρω τι σχέδιο μου πηγαίνει. Εκεί που μπερδεύτηκα ήταν στο υλικό λιγάκι αλλά το βρήκαμε σήμερα. Θα σχεδιάσουμε ένα νυφικό για τον γάμο, εξ' ολοκλήρου για την εκκλησία και μετά θα έχουμε και.. μην τα πω όλα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας το βίντεο και αφήνοντας τους followers της σε αναμμένα καρφιά.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το Πάσχα του 2019, σε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μαρόκο. Ο Σπύρος είχε επιλέξει τους κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, για να της πει να γίνει γυναίκα του.