«Της έστειλα φωτογραφία και της έγραψα...» - Το μήνυμα που έστειλε η Μενεγάκη στην Λάουρα Λάτσιου μετά την ανακοίνωση της απόφασης της

Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Της έστειλα φωτογραφία και της έγραψα...» - Το μήνυμα που έστειλε η Μενεγάκη στην Λάουρα Λάτσιου μετά την ανακοίνωση της απόφασης της

Όπως έχει ανακοινώσει η Ελένη Μενεγάκη, η 18 ετών κόρη της Λάουρα Λάτσιου, έχει πάρει την απόφαση να μην δείχνει το πρόσωπο της δημόσια στις κάμερες και τους φωτογράφους, θέλοντας να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της. Μάλιστα, μια φορά που τις απαθανάτισαν μαζί οι φωτογράφοι εκείνοι αγχώθηκαν και δεν ήθελαν να την τραβάνε.

«Μου έλεγε "πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας σε μια δουλειά και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Δεν επιθυμεί το πρόσωπο της πουθενά. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ.

Σήμερα 31/5 η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στην κόρη της, μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που τις έβγαλαν στο δρόμο και δημοσιεύθηκαν σε γνωστό περιοδικό.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της

«Της έστειλα φωτογραφία σήμερα από το περιοδικό που την είχε βάλει με καλυμμένο το πρόσωπο. Της έγραψα “ορίστε παιδί μου, όλα καλά. Το άκουσαν, σε σεβάστηκαν, να ‘σαι χαρούμενη”. Μου έγραψε ευχαριστώ και μου έβαλε ένα τέτοιο emoji», αποκάλυψε στην εκπομπή.

Το μπέρδεμα σε εξώφυλλο με την κόρη της

Πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη Λάουρα Λάτσιου μεγάλωσε και σε λίγες ημέρες θα γίνει 18 χρονών. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA είχε μιλήσει με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα αναληθή και την Τετάρτη 25/1, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις.

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη με χιούμορ.

Δείτε ωστόσο εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με το πόσο έχει μεγαλώσει η Λάουρα αλλά και η Βαλέρια.