«Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης...» - Η άγνωστη βοήθεια του Αρναούτογλου στην Καινούργιου και το δημόσιο ευχαριστώ

«Με στήριξε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης...» - Η άγνωστη βοήθεια του Αρναούτογλου στην Καινούργιου και το δημόσιο ευχαριστώ

Την Τετάρτη 24/5 στο Super Κατερίνα προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας αποκαλυπτικά για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του (δείτε εδώ τι είπε για την υγεία του).

Μετά την προβολή της συνέντευξης το πάνελ σχολίασε τα όσα είπε ο παρουσιαστής με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει το λόγο και να λέει δημόσια ένα ευχαριστώ στο Γρηγόρη κάνοντας μια αποκάλυψη για της συνεργασία, που είχαν στο παρελθόν.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Κατερίνας Καινούργιου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Τον σέβομαι απεριόριστα και έχει βοηθήσει πάρα πολλά νέα παιδιά. Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που τον γνώρισα. Εγώ τότε ήμουν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του ως ρεπόρτερ και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή.

Ενώ λοιπόν πάω για πρακτική γίνεται κάτι στην πορεία και μου λέει ο παραγωγός δε μπορούμε να έχουμε παιδιά που κάνουν πρακτική, θα πρέπει να φύγεις. Και τότε μπήκε μπροστά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Έλενα Κατραβά και μου λένε: θα είσαι με μισθοδοσία, ήταν τα πρώτα μου χρήματα, και θα είσαι κανονικά στην ομάδα.

Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης, εγώ μπορεί να μην ήμουν εδώ τώρα, με στήριξε πάρα πολύ, τον αγαπώ ιδιαιτέρως, είναι ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση», είπε η Κατερίνα Καινύργιου.