«Με έθιξε, γιατί να μη με θίξει; Δεν κατάλαβα!» - "Σκοτωμός" στον αέρα του Super Κατερίνα, φώναζε ο Πουλόπουλος & γέλαγε ο Μικρούτσικος

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με έθιξε, γιατί να μη με θίξει; Δεν κατάλαβα!» -

Το μεσημέρι της Τρίτης 23/5 προβλήθηκαν στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος σχολίασε την απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Μία λέξη του, ωστόσο, έγινε η αφορμή να ξεσπάσει "πόλεμος" στο πλατό ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον πρώτο να φωνάζει και τον δεύτερο να κάνει πλάκα. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα κάνοντας επίσης πλάκα μέχρι να ηρεμήσουν οι τόνοι.

"Σφαγή" στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Κι εγώ αυτή την εικόνα έχω από τον Αλέξη. Από αυτό που ξέρω και που έχουμε συνεργαστεί μαζί. Τώρα το τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί, οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω άποψη. Είναι ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος, μέσα στην πλάκα και τον χαβαλέ. Έχω μία πολύ ωραία εικόνα για τον Αλέξη, οπότε συμφωνώ με την Σοφία», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Κιμούλη:

«Αφού έχει αυτή την εικόνα για τον Κιμούλη και συνεργάστηκε μαζί του και είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο άνθρωπος αθωώθηκε. Αν μου γινόταν πρόταση και μου άρεσε αυτό που είχα να κάνω, προφανώς θα έπαιζα σε παράστασή του, γιατί όχι;»

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Για το αθωώθηκε να κάνω μία αναφορά. Όταν γίνεται μόνιμα θέμα είναι σαν να περνάει δίκαια.

Γιάννης Πουλόπουλος: Όχι, μη το λες έτσι

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι εννοείς; Ότι δεν είναι ενημερωμένος;

Γιάννης Πουλόπουλος: Ναι, έτσι νομίζω, ότι δεν είναι ενημερωμένος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νομίζεις!

Γιάννης Πουλόπουλος: Να βλέπει Super Κατερίνα πιο πολύ λοιπόν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το να βγω εγώ να πω μια κουβέντα για σένα και το θέμα μας να μπαίνει με άλλες ποινικές διαδικασίες και διώξεις σημαίνει ότι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι. Από αυτό το βήμα έχω πει "Παιδιά, μη τους ενωποιούμε"

Γιάννης Πουλόπουλος: Δεν τους ενωποίησε κανένας και μη μιλάς για την εκπομπή σε παρακαλώ πάρα πολύ, γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο. Όχι, παιδιά, δεν είναι ριάλιτι αυτό. Λυπάμαι πάρα πολύ αν το βλέπετε έτσι. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Να πούμε στον Νίκο Κοκλώνη να του κάνουν αύξηση του χρόνου!

Γιάννης Πουλόπουλος: Όχι παιδιά, ένα λεπτό. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και κρατάμε τις αποστάσεις ούτε έχουμε κάνει ποτέ εδώ τηλεδικαστήριο. Κι εγώ ειδικά ως συντονιστής εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Γιάννη μου...

Γιάννης Πουλόπουλος: Μιλάω στον Αντρέα, του απαντάω. Θέλετε να ακούσετε τι είπε; Εντάξει δεν μιλάω.

Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει πλάκα ο Αντρέας, ηρέμησε. Εδώ μου έχει πει ότι δεν είμαι η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Γιάννης Πουλόπουλος: Δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα. Με έθιξε! Γιατί να μη με θίξει; Δεν κατάλαβα! Έκανα μέχρι πέρυσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ξέρεις πόση δυσκολία έχει αυτό; Καλά Αντρέα μου, τα βλέπεις όλα αστεία.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συμπεριφορά σου είναι αστεία τώρα. Είσαι ένα τσακ από το να βγεις από τα ρούχα σου.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει και ωραίο σώμα.

Γιάννης Πουλόπουλος: Με προσβάλει όλη η εκπομπή με αυτό το πράγμα και Κατερίνα πρέπει να πάρεις κι εσύ θέση, συγγνώμη.

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ νόμιζα ότι είμαι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τόση ώρα.

Διαβάστε επίσης: «Θέλω να μιλάω για τον σύντροφο μου, όπως...» - Το on air παράπονο του Γιάννη Πουλόπουλου για την προσωπική του ζωή