Κηδεία Στηβ Κακέτση: Απούσα η Άντζελα Δημητρίου - Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε

Ράκος ψυχολογικά η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου, εκεί όπου θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και φυσικά πολλοί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες έδωσαν το παρών.

Όπως είδαμε, στο προαύλιο της εκκλησίας έχουν τοποθετηθεί ήδη τα στεφάνια που έχουν στείλει καλλιτέχνες για την κηδεία του μεταξύ των οποίων ήταν κι αυτά που έστειλαν η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Άντζελα Δημητρίου.

Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Κακέτση

«Καλό Ταξίδι. Άντζελα Δημητρίου», έγραφε το ένα στεφάνι και το άλλο: «Στον πολυαγαπημένο μου. Κατιάνα Μπαλανίκα».

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κηδεία (δείτε εδώ την αντίδρασή της στις τηλεοπτικές κάμερες) ενώ από την άλλη η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί μιας και είναι ράκος ψυχολογικά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση».

Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Κακέτση 3

Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Κακέτση του Κακέτση 

Τι γράφει επάνω το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Κακέτση 2

Το σπαρακτικό αντίο της

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η σπουδαία τραγουδίστρια συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα κολάζ από παλιότερες κοινές τους φωτογραφίες. Να υπενθυμίσουμε πως ο επιχειρηματίας υπήρξε παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία απέκτησαν ένα γιο, όμως ο έρωτάς του για την Άντζελα Δημητρίου τον έκανε να χωρίσει από την ηθοποιό.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα ..." Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ήταν από τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Στηβ Κακέτση.