Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση - Υποβασταζόμενη από τον γιο τους η Κατιάνα Μπαλανίκα

Η αντίδρασή της μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση - Υποβασταζόμενη από τον γιο τους η Κατιάνα Μπαλανίκα

Στην τελευταία του κατοικία οδηγούν αυτή τη στιγμή τον γνωστό επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου, εκεί όπου θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και φυσικά πολλοί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες έδωσαν το παρών.

Μεταξύ άλλων και η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Μάκη, έφτασε στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο “αντίο”. Η ηθοποιός, παρόλο που είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.

Η ίδια, φανερά καταβεβλεμένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας, αρνήθηκε πολύ ευγενικά να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.

Σε τραγική κατάσταση τις τελευταίες μέρες βρίσκεται και ο έρωτας της ζωής του, Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε αναφέρει πως δεν μπορεί για ψυχολογικούς λόγους να παρευρεθεί στην κηδεία του Στηβ Κακέτση.

Υποβασταζόμενη η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τις τελευταίες ώρες του επιχειρηματία

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον επιχειρηματία, αποκάλυψε πληροφορίες για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, την κηδεία αλλά και την πρώην σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος, στενοχωριέσαι. Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και θα σας πω για πρώτη φορά στην ζωή μου πώς μπήκε στην ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό στο σπίτι του. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό.

Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν οι άνθρωποι ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν λοιπόν σε άλλο ίδρυμα και τελικά άφησε χθες την τελευταία του πνοή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Mάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στηβ Κακέτση, ζήτησε βουρκωμένος και συγκινημένος συγγνώμη δημόσια που δεν πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.

«Δεν πήγα να τον δω. Και ζητώ και συγγνώμη. Του ζητώ συγγνώμη… Δεν μπόρεσα να τον δω έτσι… Είναι λάθος μου. Δεν είμαι τόσο δυνατός για κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο άνθρωπος που μου κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ...».