Παντρεύονται το καλοκαίρι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης - Λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζένη Μελιτά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Φέτος, την απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, ενώ την είδαμε να είναι και η φετινή παρουσιάστρια της Eurovision, μαζί με την Μαρία Κοζάκου (δείτε εδώ τον ντόρο που ξέσπασε με την αμοιβή τους).

Εξίσου επιτυχία όμως έχει και στα προσωπικά της, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια.

Λεπτομέρειες για τον γάμο της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γάμος, που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού και μάλιστα, το ζευγάρι έχει σχεδιάσει από κοινού το γαμήλιο προσκλητήριο.

Η Τζένη και ο Σπύρος έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας για αυτό και ο γάμος τους θα προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν ασχολίαστος γίνεται.«Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά ο καθένας έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο "Ελα να τα βάλουμε κάτω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά-σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό, με λίγους συγγενείς και φίλους αγαπημένους», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Λεπτομέρειες για τον γάμο της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη
NDP

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως είναι η δεύτερη φορά που το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου καθώς την πρώτη φορά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

«Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις», είχε δηλώσει η Τζένη Μελιτά στην «R» πριν από τρία χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει μια ωραία μυστική τοποθεσία αλλά και τους κουμπάρους που θα είναι δύο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες της νύφης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το Πάσχα του 2019, σε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μαρόκο. Ο Σπύρος είχε επιλέξει τους κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, για να της πει να γίνει γυναίκα του.