Τη Δευτέρα 15/5 μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό είδαμε μια διαφορετική πτυχή του πρώην υπουργού Άμυνας, καθώς με αποκλειστικό βίντεο, που προβλήθηκε ο Πάνος Καμμένος εθεάθη  να τα ”σπάει” σε νυχτερινό μαγαζί.

Τα μέλη του πάνελ σχολίασαν τόσο την αδυνατισμένη του όψη, όσο και την ενδυμασία του, αφού από τα κουστούμια, που έχουμε συνηθίσει τον Πάνο Καμμένο, αυτή τη φορά είχε επιλέξει ένα δερμάτινο παντελόνι (δείτε εδώ την περιπέτεια, που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του).

Ο έντονος χορός του Πάνου Καμμένου σε νυχτερινό μαγαζί

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ήταν σε πολύ ανεβασμένη διάθεση, αφού χόρευε πολύ ξέφρενα και μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να απολαμβάνει το ”Hot Stuff’ με τον κόσμο δίπλα του να χορεύει στον ίδιο ρυθμό.

Η παραλίγο τραγωδία που έζησε ο σύζυγός του Καμμένου

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, καθώς λόγω της έκρηξης στην Συγγρού, καταστράφηκε ολοσχερώς το δικηγορικό της γραφείο. Από θαύμα μάλιστα σώθηκε η ίδια και οι συνεργάτες της, αφού λόγω της αργίας δεν είχαν πάει στο γραφείο.

Επίσης να σημειωθεί πως κοντά βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στο οποίο σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές και το σοκ του είναι μεγάλο.

Η Έλενα Τζούλη λοιπόν, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή t-live περιγράφοντας τα όσα αντίκρισε, ενώ αποκάλυψε πως έχει ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων, οι οποίοι την διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της οφείλεται στη διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο της.

«Το γεγονός ότι ζω εγώ και όλοι οι δικηγόροι συνεργάτες του γραφείου μου είναι θαύμα. Λόγω της γενικής αργίας, δεν πήγαμε από νωρίς το πρωί για προετοιμασία των φακέλων και εν συνεχεία μετάβαση στα δικαστήρια. Πήγαμε λίγο αργότερα. Ήμασταν καθ’ οδόν όλοι μας όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Ειδικά στον πίσω χώρο, εκεί κάθονται πέντε δικηγόροι, είναι όλο το αρχείο του γραφείου μου που καταστράφηκε ολοσχερώς. Το γεγονός ότι ζούμε είναι θαύμα και οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Το προανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, όπως και το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας και το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας εκεί. Δεν θα έλεγα ότι είναι γρίφος όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν την έκρηξη. Δεν θα αναφερθώ στο πόρισμα των Αρμοδίων Αρχών. Έχω ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της έκρηξης οφείλεται στη διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο μου. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Καλώ όλους τους γείτονες και συμπολίτες μου στην περιοχή, όπου έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά να καταθέσουν. Καλό θα ήταν να καταστεί σαφές στους αρμόδιους να μην προσπαθήσουν να συγκαλύψουν ούτε κατά διάνοια τις ευθύνες τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Τζούλη.