«Φύγε ρε μ@λ@κ@ από εδώ» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άρη (Βίντεο)

Το στιγμιότυπο με τον ηθοποιό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φύγε ρε μ@λ@κ@ από εδώ» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άρη (Βίντεο)

Φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη που τρέφει για την ομάδα, ενώ δεν χάνει αγώνα για αγώνα μιας και συνέχεια απαθανατίζεται να βρίσκεται στις κερκίδες. Πριν μερικές μέρες, κιόλας, είχε παρακολουθήσει ένα ματς μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Χθες 14/5 το βράδυ μάλιστα, στην τελευταία αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Άρη και το αποτέλεσμα ήρθε ένα 1-1.

Ωστόσο, στο ημίχρονο του αγώνα, καταγράφηκαν αρκετά έντονα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς και τα ΜΑΤ. Μάλιστα, κυκλοφορεί κι ένα βίντεο μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok, που δείχνει τον Βασίλη Μπισμπίκη να εμφανίζεται στη μέση των επεισοδίων ενώ φαίνεται να προσπαθεί να απωθήσει κάποιους εκνευρισμένους φιλάθλους του ΠΑΟ ενώ φυσικά δεν λείπουν και τα... γαλλικά!

Στα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό του Μπισμπίκη με τσιγάρο στο χέρι, μπύρα και αμάνικη μπλούζα στο γήπεδο

Πολλές αγάπες έχει ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει", την Δέσποινα Βανδή και τον Παναθηναικό. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα που παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής 23/10/22, στο Γήπεδο Αλεξάνδρας.

Ο ηθοποιός παρακολούθησε την ομάδα του Παναθηναϊκού από την Θύρα 13 μιας και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν πηγαίνει συχνά στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της Λεωφόρου και συχνά φωτογραφίζεται με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

undefined