Eurovision: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα...» - Το σχόλιο της Γερμανού για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Τι είπε ο παρουσιαστής του Rik

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα...» - Το σχόλιο της Γερμανού για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Σήμερα 14/5 όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν με τον τελικό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13/5 και νικήτρια για φέτος βγήκε η Loreen που είναι και η πρώτη γυναίκες που έχει κερδίσει δυο φορές.

Και στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται λοιπόν, συζήτησαν για τα όσα σημειώθηκαν στo Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο και τον Andrew Lambrou.

«Είναι φειδωλή η ψήφος της ελληνικής επιτροπής. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με μέλη της ελληνικής επιτροπής. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, τον Νίκο Νικολακόπουλο υπάρχει μία κοινή γραμμή να μην βγουν δημόσια να μιλήσουν και να δικαιολογήσουν», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Στην συνέχεια βγήκε μέσω skype ο παρουσιαστής του Rik, Αλέξανδρος Ταραμουντάς, που μετέφερε το κλίμα της Eurovision μαζί με την Μελίνα Καραγεωργίου.

Τι είπε ο παρουσιαστής του Rik για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision

«Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα σαν Ελληνίδα, δεν ήμουν μέλος της επιτροπής αλλά λατρεύω το τραγούδι του Andrew», ανέφερε η παρουσιάστρια, με τον Ταραμουντά να παίρνει το λόγο και να σχολιάζει την αντίδραση του μόλις είδε το 4 - δείτε καρέ καρέ το βίντεο με τις αντιδράσεις τους στον αέρα του Rik.

«Είναι πέντε άτομα που ψηφίζουν με τον δικό τους τρόπο, ο υπόλοιπος κόσμος από την Ελλάδα, έδωσε την αγάπη του στην Κύπρο χάρισε το 12άρι. Χαιρόμαστε και σας ευχαριστούμε. Δεν ήξερα τι να πω, έπρεπε να κρατήσω τις ισορροπίες. Θόλωσα τι να πω. Μετά σκοτείνιασαν όλα. Προλόγησα το 12άρι από πολύ νωρίς... τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Είπαμε είναι αδικία. Βέβαια, μπορώ να καταλάβω πως ψηφίζουν οι κριτές της επιτροπής. Μπορεί να υπήρξε κάποιος λάθος. Είναι προσωπική άποψη του κάθε κριτή», είπε από πλευράς του ο παρουσιαστής από την Κύπρο.