Eurovision 2023: Τον αποθέωσε στο instagram - Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκος την ώρα που τραγουδούσε ο Victor

Υποστήριξε τον ανιψιό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: Τον αποθέωσε στο instagram - Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκος την ώρα που τραγουδούσε ο Victor

Δύο θέσεις μετά την Κύπρο και την συγκλονιστική εμφάνιση του Andrew στη σκηνή (δείτε εδώ) του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, εμφανίστηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα στην 8η θέση με τον Victor Vernicos και το τραγούδι «What the say».

Ο 16χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είναι ανιψιός της γνωστής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου, τα έδωσε όλα στην σκηνή προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βαρνίκας την ώρα που τραγουδούσε ο Victor στην Eurovision

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή της Eurovision 2023 η Μαρίνα Βερνίκου έκανε δύο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «Good Luck & We Love».

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βαρνίκας την ώρα που τραγουδούσε ο Victor στην Eurovision 2

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βαρνίκας την ώρα που τραγουδούσε ο Victor στην Eurovision

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που μας εκπροσωπεί στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον Βίκτωρα», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαρίνα Βερνίκου πριν μερικές μέρες.

Δυστυχώς όμως, ο Victor και η Ελλάδα δεν προκρίθηκαν στον τελικό.

Τα σχόλια στο twitter για όλη την βραδιά

Οι εμφανίσεις των 16 χωρών που συμμετείχαν στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2023 ολοκληρώθηκαν, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω και το κοινό που παρακολούθησε τον διαγωνισμό είχε πολλά να πει. Για όσους έχασαν την συμμετοχή της Ελλάδας, σας έχουν σκεφτεί εμείς (δείτε την εδώ), όπως και εκείνη της Κύπρου.

Πολλοί είναι εκείνοι που βαρέθηκαν με όσα είδαν, άλλοι γέλασαν πολύ με τις στολές, τα ρούχα και τα look των καλλιτεχνών, κάποιοι απογοητεύτηκαν, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ότι κι αν συμβεί με τον Andrew Lambrou, ο ίδιος δεν θα ξεχαστεί, αφού όλοι μιλούν για για την εμφάνισή του και τα κάλλη του.