«Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα» - Η Ειρήνη Μερκούρη μιλάει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια

«Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα» - Η Ειρήνη Μερκούρη μιλάει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ειρήνη Μερκούρη, μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το J2us. Η τραγουδίστρια, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο μουσικό show, μίλησε τόσο για την οικογένεια της και το σύζυγό της, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί και την ήθελαν να γίνεται καλόγρια.

«Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα. Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα.

Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε», είπε για τον σύζυγό της (δείτε τον εδώ).

Μα αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη πως είχε αποφασίσει να μείνει μόνη της, την ρώτησαν στην εκπομπή για τα δημοσιεύματα που την ήθελα να έχει πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι και να γίνει καλόγρια.

Η εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη για τον Χριστό και την Αγία Τριάδα

«Σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα, και στην Παναγία της Τήνου, και κάθομαι 3 μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος.

Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό γιατί, δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Είναι τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου… Αυτό δεν ισχύει!

Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δε πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι Χριστιανή Ορθόδοξη θα είμαι. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι...» δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.