«Θα το πω και ας γίνω...» - Απογοητευμένη η Θεοδωρίδου με το Θεοφάνους μετά την παρεξήγηση για το ''Φεγγάρι μου'''

«Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα το πω και ας γίνω...» - Απογοητευμένη η Θεοδωρίδου με το Θεοφάνους μετά την παρεξήγηση για το ''Φεγγάρι μου'''

Τη Δευτέρα 8/5 η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το παρόν στο Πρωινό και αφού έληξε κανονικά η άτυπη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι είπαν) στη συνέχεια η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις για την παρεξήγησή της με το Γιώργο Θεοφάνους.

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα μέσα στο Πάσχα είδαμε να παραποιείται το ''Φεγγάρι μου'' από τον Τάσο Μπουγά για διαφημιστικό spot με τη Νατάσα να νιώθε πολύ προσβεβλημένη με όλη αυτή την υπόθεση (δείτε εδώ την αμηχανία της Θεοδωρίδου με το που το άκουσε).

Ο Θεοφάνους, που έχει γράψει το εν λόγω κομμάτι έκανε δηλώσεις, οι οποίες δε συμφωνούσαν με αυτές της Νατάσας! Με τη σειρά της λοιπόν, η Θεοδωρίδου μέσα από τη συνέντευξή της αυτή έβαλε μία τελεία στο όλο θέμα.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Πρωινού: «Θα τα πούμε όλα! Υπήρχε κάτι...» - Τι συνέβη ανάμεσα σε Λιάγκα & Θεοδωρίδου

Οι δηλώσεις της Νατάσσας Θεοδωρίδου για το ''Φεγγάρι μου'' και το Θεοφάνους

«Άκου...με το Γιώργο έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια! Πρέπει να έχω πει συνολικά τα πιο πολλά του τραγούδια, ως τραγουδίστρια...είναι από τους πιανίστες, που μου δημιουργούν τη διάθεση να τραγουδήσω!

Κοίταξε αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή μας...Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Αυτό μου γέννησε μια αγωνία και μια απορία, ότι κοίτα είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, όταν το αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, προφανώς...εγώ λέω πάντα τις αλήθειες...δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα - ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει - ήταν ένα τραγούδι, που αγαπήθηκε πάρα πολύ, για εμένα όμως ήταν σταθμός στην καριέρα μου.

Θα το πω και ας γίνω ξανά κουραστική, έχω αφιερώσει τη ζωή μου...Όλη αυτή την καριέρα, που έχω χτίσει την έχω χτίσει με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο.

Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι, οι οποίοι βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δε γίνεται να μην τους μιλώ και να μην τους εκτιμώ, αλλά δε γίνεται να είμαι και εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις.

Το Φεγγάρι, λοιπόν θέλω να σου, ότι το ξαναείπα κάποια στιγμή. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου - αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο, όπως την άλλαξε και η ''Κόκκινη γραμμή''», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η πρώτη αντίδραση του Θεοφάνους μετά την διαφήμιση των Jumbo που έφερε αντιδράσεις

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κάνει κάποια δήλωση για το παραπάνω ζήτημα!. Η κάμερα του Breakfast at Star, λοιπόν, τον πλησίασε για να μάθει τις σκέψεις του, αλλά εκείνος προσπάθησε να αποφύγει να δείξει οτιδήποτε κι αν πιστεύει για το ζήτημα και αμέσως έφυγε για να βρεθεί στη δουλειά του, όπως είπε.

«Παιδί μου ήμαρτον, πάω δουλειά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.