Την αγκάλιαζε τρυφερά και της ψιθύριζε στο αυτί - Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της Κεφαλογιάννη & του Μάτσα στις Σπέτσες

Πολύ ερωτευμένοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μπορεί να έχουν γνωρίσει και οι δύο ξεχωριστά μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια σε ό,τι και αν έχουν κάνει επαγγελματικά, με τη ζωή τους να εξελίσσεται πολύ όμορφα και σε προσωπικό επίπεδο.

Το ζευγάρι είναι μαζί και μάλιστα ο ερχομός των παιδιών τους ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους! Μέσα από τα social media δε βλέπουμε συχνά κοινές τους αναρτήσεις, ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει βλέπουμε να ''στάζουν'' μέλι.

Χαρακτηριστικά τη διαφορά είδαμε να κάνει την Τετάρτη 3/5 η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από ένα post, που έκανε για το γάμο της με το Μάτσα και συγκεκριμένα για την επέτειο τους και τα 2 χρόνια, που έχουν περάσει από τότε! (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες από το νησί, που πέρασαν το Πάσχα).

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την επέτειό της με το Μίνω Μάτσα

«Η πιο ωραία επέτειος @minosmatsas», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η αποκάλυψη της Όλγας Κεφαλογιάννη για την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωστή πολιτικός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για προσωπικά βιώματα της, την εξωσωματική της εμπειρία, αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο.

«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από την δημοσιότητα. Αν παρατηρήσετε και στα δικά μου social media, ποτέ δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των παιδιών. Το λέω αυτό γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε κάποια πράγματα στην ιδιωτική σφαίρα. Όντως με τον σύζυγό μου κυκλοφορούμε πολλές φορές στην Αθήνα κι είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να μιλάμε φιλικά με τον κόσμο. Οι πολιτικοί οφείλουμε να είμαστε μέσα στον κόσμο. Αν χάσεις την επαφή με τον κόσμο, τότε χάνεις την μεγαλύτερη δύναμη, να μπορείς να μεταφέρεις τις αγωνίες κι αυτά που μπορεί να σου πούνε με ωραίο ή όχι τόσο ωραίο τρόπο», είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ήμουν ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και σηκώθηκε μια κοπέλα δίπλα μου να πάρει το παλτό της – κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Γυρνάει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε”. Προς στιγμήν τα έχασα, δεν ήξερα σε τι αναφερόταν. Μου λέει “Είδα την εκπομπή σας με την κα Καινούργιου και με τον τρόπο που μιλήσατε για την εξωσωματική, κατάλαβα ότι ίσως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το βλέπω με φόβο. Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος”. Για μένα αυτό ήταν μια τρομερή στιγμή», τόνισε.