Άσχημα νέα για τον Γιώργο Μαρίνο - Που μένει σήμερα και σε τι κατάσταση βρίσκεται

«Εκεί πέρα για να μπεις θέλεις πάρα πολλά λεφτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Τάκης Σαγιώρ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου αλλά και που βρίσκεται σήμερα.

Δεν δίστασε δε να πετάξει τα "καρφιά" της στην Άννα Φόνσου και να ξεσπάσει, με αφορμή τα όσα έχει πει για τον σπουδαίο ηθοποιό.

Όσα είπε ο Σαγιώρ για τον Γιώργο Μαρίνο

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά και πώς ζούσε και ποιοι ήταν οι φίλοι του. Ήταν άρχοντας, ένα τεράστιο ταλέντο και λίγο "κλειστός", απόμακρος. Σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, είπε ΄τέρμα!’, δεν ενόχλησε κανέναν. Όταν αρρώστησε, βγήκαν διάφοροι, κάποιες κυρίες να τον βοηθήσουν», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τα λεγόμενά της, κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Ο Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε "ποια είστε κυρία μου"; Δεν ήταν φίλοι ποτέ.

Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάρει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Φαίνεται εκεί κάτι ενόχλησε τον Μαρίνο. Πήγε μόνη της και του πρότεινε. Λέει ας έρθω. Ο Μαρίνος, κατά την κυρία αυτή, δεν είχε χρήματα για να αγοράσει γάλα. Η ίδια η κυρία τώρα λέει ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει γιατί το καταστατικό λέει ότι δεν μπορούν να φιλοξενούν μέσα πλουσίους. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί».

«Τον Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία είναι φίλη του χρόνια. Δεν τον περιθάλπτει, τον προστατεύει. Είναι σε οίκο ευγηρίας λουξ. Μιλάμε ότι εκεί πέρα για να μπεις θέλεις πάρα πολλά λεφτά! Εκεί ήτανε σα βασιλιάς. Δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή. Η κυρία Μπαλανίκα ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του Μαρίνου, όχι επιστήθια φίλη του είναι αδελφή του. Εάν εμείς γνωρίζουμε 10, αυτή γνωρίζει 100 για τον Μαρίνο. Είναι από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του τεράστιου τεράστιο Γιώργου Μαρίνου», ολοκλήρωσε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη - δείτε τις τελευταίες εξελίξεις: «Αυτός πιο πολύ ακούγεται σαν ευρωβουλευτής παρά από το θέατρο. Ήταν πολύ λίγη η πορεία του. Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή. Απρεπές να πάρω το μέρος του θύτη ή του θύματος. Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω. Τα τελευταία χρόνια πολλοί βιασμοί».