Στο αποψινό (27/4) επεισόδιο της δραματικής σειράς το ALPHA, Σασμός είδαμε τον Φαρμάκη να επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο. Η αντίδραση του τελευταίου θ’ αφήσει τόσο τον Ευθύμη όσο και τη Μαρίνα με το στόμα ανοιχτό. Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη.

Ο Παύλος κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο. «Θέλεις να ψάξουμε μαζί από πού προέρχεται αυτό το όπλο; Κάτι περίεργο συμβαίνει, Μαθιό, και νομίζω πως αν συνεργαστούμε, ίσως να σώσουμε κάποιον χωριανό μας», του προτείνει και ο Μαθιός αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, δέχεται.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο πρώτος σασμός στη σειρά – Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!

Η επιστροφή τού Αντώνη στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. «Μαρίνα μου, νόμιζα πως δεν θα ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή. Να γυρίσουμε στο σπίτι μας, στην ησυχία μας. Κουράστηκα στο κρεβάτι του νοσοκομείου και με όλο αυτόν τον κόσμο που μπαινόβγαινε στο δωμάτιό μου», της λέει όταν μένουν μόνοι στο δωμάτιό τους και κλείνουν την πόρτα πίσω τους.

Η αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Πατέρας και γιος παίζουν και η Αργυρώ σκέφτεται αν μπορεί να κάνει όνειρα πως οι τρεις τους μπορούν να γίνουν έστω και καθυστερημένα μια όμορφη οικογένεια.

Όλα αυτά δεν γινόταν να μείνουν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter. 

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Σασμό 

https://twitter.com/Katerinagno/status/1651655103605088256

Ο Μαθιός μαρτυρά την αλήθεια

Η Βασιλική δεν θέλει να πιστέψει τα λόγια του Ευθύμη, όμως μέσα της έχει κάποιες αμφιβολίες καθώς στο μυαλό της έρχεται η συζήτηση που είχαν λίγο καιρό πριν και εκείνος της είχε πει: «Έχω κάνει πολλά λάθη που έχω μετανιώσει και κάποια άλλα που θα έκανα ξανά. Να ξέρεις πάντως πως ό,τι λάθος έκανα, το έκανα για το δικό σου το καλό». Νιώθει να χάνει τις αισθήσεις της αλλά και πάλι εμφανίζονται σαν flashback οι κουβέντες που είχαν ανταλλάξει. «Δεν έχεις κάνει κανένα λάθος, Μαθιό. Άνθρωπος είσαι και λυγίζεις όταν φορτώνεσαι πολλά. Είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμαστε. Δεν με στενοχωρείς και ξέρω πως ό,τι κάνεις, το κάνεις για μένα», του είχε απαντήσει, όμως τότε ούτε που πέρναγε από το μυαλό της πως ο άντρας της ζωής της έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα του πρώην συζύγου της. Δεν χάνει όμως άλλο καιρό. Πηγαίνει σπίτι για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να της πει την αλήθεια. Άλλωστε το όπλο του θα έχει καταλήξει στον Αντώνη, ο οποίος με τη σειρά του θα το έχει στείλει για βαλλιστική έρευνα. Τη βλέπει και καταλαβαίνει πως η αλήθεια έχει φτάσει στα αυτιά της.

«Ναι, είναι αλήθεια και κακώς που δεν σου μίλησα νωρίτερα, όμως φοβόμουν πως θα με έδιωχνες από τη ζωή σου και τότε δεν θα είχα λόγο για να ζω. Τον σκότωσα γιατί δεν μπορούσα άλλο να τον βλέπω να σου φέρεται άσχημα, να σε κακομεταχειρίζεται και να γυρίζει με τη μια και την άλλη. Δεν σου άξιζε αυτό και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα ξανά. Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και θα σε προστατεύω μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή», θα της πει, ενώ τα δάκρυα έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν τα μάτια της. Η Βασιλική θα αρχίσει να φωνάζει, να ωρύεται και να του λέει να φύγει από μπροστά της. Μάταια θα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η γυναίκα που άλλοτε έκρυβε με αγάπη στην αγκαλιά του, δεν θα θέλει να τον δει μπροστά της.