Μίνα Αρναούτη: Στο μαγαζί που κάποτε τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης - Με μαύρο φόρεμα και μεγάλο σκίσιμο στα πόδια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μίνα Αρναούτη μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη έχει βιώσει τεράστιες δυσκολίες για τις οποίες έχει μιλήσει και "ανοιχτά" μετά από τόσα χρόνια (δείτε αναλυτικά εδώ), και ακόμα παλεύει να αποδείξει την αθωότητά της για το γεγονός πως δεν είναι εκείνη που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του τραγουδιστή, ωστόσο προσπαθεί να ζει την ζωή της σαν κανονικός άνθρωπος και υπάρχουν φορές που βγαίνει και διασκεδάζει και ξεχνιέται από το δράμα αυτό.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr μάλιστα την εντόπισε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο τελευταίο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης πριν φύγει από τη ζωή, στο Teatro, μαζί με την πρώην παίκτρια του Love Island, Ιωάννα Τζανή.

Στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Παντελίδης μετά από χρόνια η Μίνα Αρναούτη με παρέα

Η Μίνα Αρναούτη φορούσε ένα μαύρο maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και πέδιλο σε ανοιχτή nude απόχρωση, ενώ η δεύτερη φορούσε ένα top με στρας, το οποίο ταίριαζε με την ζώνη πάνω στο μαύρο παντελόνι της, αλλά και το λουράκι στα πέδιλα με την έντονη πλατφόρμα τους. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στην κάμερα και στη συνέχεια το "έκαψαν".

Μίνα Αρναούτη Ιωάννα Τζανή

Μίνα Αρναούτη Ιωάννα Τζανή μπουζούκια

Το δημόσιο μήνυμά της 7 χρόνια μετά τον θάνατό του

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο 28/2 από το μοιραίο πρωινό της ίδιας μέρας το 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα. Η πρώτη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια βιώνει τον δικό της Γολγοθά με την υγεία της, αλλά και τις δίκες με την οικογένειά του που συνεχώς παίρνουν αναβολές, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα επτά χρόνια από τη μέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

7 χρονια περασανε ψυχη μου…. 🤍🕊

Posted by Mina Arnaouti on Friday, February 17, 2023