Αποκοιμήθηκαν μέσα στο καράβι που πήγαινε Τήνο - ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με την Ασημίνα & το Δάντη

Ο λόγος που πήγαν στο νησί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είναι αχώριστοι και μάλιστα προσπαθούν να συνδυάζουν τόσο την προσωπική τους ζωή όσο και την επαγγελματική είτε έχει να κάνει με τα σχέδια του τραγουδιστή, είτε με αυτά της αθλήτριας.

Μέσα από αναρτήσεις στο instagram είδαμε, πως το ζευγάρι ταξίδεψε στην Τήνο με την πρώτη φωτογραφία, που ανέβασαν στο instagram να τους δείχνει χαλαρούς μέσα στο καράβι, ενώ τους είχε πάρει ύπνος.

Δείτε επίσης: Τον περιμένει με την παντόφλα στο χέρι - Το βίντεο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο κρεβάτι με τον Χρήστο Δάντη μετά από το ξέφρενο ξενύχτι του

Το ταξίδι του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Τήνο

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα, το Σάββατο 22/4 η Ασημίνα έκανε ένα δεύτερο story, με το οποίο έκανε γνωστό, πως ταξίδεψαν στο νησί για επαγγελματικούς λόγους, αφού φαίνεται να ετοιμάζουν κάτι με εστίαση σε παράλια της Τήνου.

Ασημίνα - Δάντης
Ασημίνα - Δάντης

«Με έχει αναλάβει ψυχολόγος»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και την Πένυ Καβέτσου. μίλησε το πρωί του Σαββάτου 8/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φυσικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο Survivor All star και τα εξώδικα που έχει στείλει.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως δεν έχει πληρωθεί και πως αυτό την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά.

«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί.

Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν», είχε πει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.