«Ήταν το πιο χυδαίο πράγμα που έχω διαβάσει» - Ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου

«Έγινα έξαλλη με ένα σχόλιο που ήταν τελείως καφενείο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν το πιο χυδαίο πράγμα που έχω διαβάσει» - Ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου

Στην εκπομπή Γεια Σου μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4 ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βιασμού μιας γυναίκα.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου, κατά την διάρκεια της συζήτησης, δεν άντεξε και ξέσπασε, με αφορμή πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί σχετικά με την υπόθεση.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Έγινα έξαλλη με ένα σχόλιο από ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαγράφηκε, που ήταν τελείως καφενείο. Ήταν το πιο χυδαίο πράγμα που έχω διαβάσει και αισθάνομαι ότι κάποιοι άνθρωποι είναι σαν να μας πηγαίνουν σε μια πατριαρχία βάθη ανατολής, λέγοντας αυτά τα πράγματα. Γιατί αυτό κάνει μια άλλη γυναίκα που μπορεί να έχει κακοποιηθεί να το σκεφτεί 100 φορές και να αποφασίσει να το καταπιεί και να μην το καταγγείλει γιατί ντρέπεται.

Διαβάστε επίσης: «Ο Αλέξης είναι το θύμα, είναι ένα εργαλείο»

Βλέπω γυναίκες να γράφουν δηλητηριώδη σχόλια για μια άλλη γυναίκα. Γυναίκες που είναι και μάνες κοριτσιών! Οι άντρες δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Μπορείτε να περπατήσετε άφοββα σε οποιοδήποτε απόμερο σοκάκι ένα βράδυ και να φοβηθείτε μόνο μη σας πάρουν το ρολόι. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Όταν μια γυναίκα το έχει ζήσει και το ξέρει, δεν μπορεί να αμφισβητεί, δεν μπορεί να μην είσαι στο πλευρό του θύματος ή του θύματος που δηλώνει θύμα τη συγκεκριμένη στιγμή», είπε έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής της.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, σχολιάστηκε εκτενώς και ποικιλοτρόπως και η δήλωση που έκανε η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη, ότι χαρακτηριστικά «έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά» -δείτε εδώ όλα όσα είπε η ηθοποιός. Μια δήλωση, που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας. Ότι έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά! Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα! Να το λέει μια γυναίκα για άλλες γυναίκες», είπε ο Κώστας Κρομμύδας.

Η Μαρία Μπακοδήμου αμέσως μετά πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Και εμένα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου».Ο Κώστας Κρομμύδας είπε επίσης: «Πραγματικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε πολλές θαυμάστριες, το έχω ζήσει αυτό, τον έβλεπα αυτόν τον θαυμασμό. Αλλά να λέει μια γυναίκα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν τα σκυλιά; Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για την ίδια τη γυναίκα και λυπάμαι πολύ. Νομίζω ότι κάτι άλλο ήθελε να πει».