Με ταγέρ, λεοπάρ καπέλο και μεγάλα γυαλιά - Ο Γαβαλάς φωτογραφήθηκε ως γυναίκα στη μέση του δρόμου

Ο λόγος πίσω από αυτήν την εμφάνιση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα πρόσωπο, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μόδα και μάλιστα η αγάπη του αυτή για τα ρούχα φαίνεται όχι μόνο σε όλα αυτά, που φτιάνει αλλά και από τις ενδυματολογικές επιλογές, που κάνει για τον εαυτό του.

Είναι πάντα εκκεντρικός στις εμφανίσεις του και αυτό είναι κάτι, που τον χαρακτηρίζει. Την Παρασκευή 21/4 μάλιστα ο σχεδιαστής ρούχων επέλεξε να ντυθεί ως γυναίκα, ενσαρκώνοντας μια drag queen φιγούρα από μία ταινία (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του, που αποθεώθηκε).

Έτσι λοιπόν, τον είδαμε να ποζάρει στη μέση του δρόμου με ένα ταγέρ, γυαλιά ηλίου και λεοπάρ καπέλο, τραβώντας μάλιστα τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν στο δρόμο την ώρα εκείνη.

Η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά ως Drag Queen

«Goodmorning my friens!! Απο την ταινια Broadway οπου κανω μια παλια drag queen που μου ζητουν χάρες...
Ευχαριστω τον Χρηστο Μασσαλα για την Ευκαιρια..», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στην ανάρτησή του.

«Έχω πει στον σύντροφο μου ότι θα γίνω...»

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω το βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του. Δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια για τους μηρούς μου.

Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που τρώω πιο αργά από εκείνον. Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ», είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς.