Ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 19/4 μέσα από την συχνότητα του ALPHA και οι τηλεθεατές για ακόμη μια φορά έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μιας και οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές –διαβάστε εδώ όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.
Η σκηνή, ωστόσο, που συγκίνησε περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό ήταν για ακόμη μια φορά αυτή μεταξύ της Μαρίνας και του Αντώνη, με τον δεύτερο να βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο με αμνησία, ενώ η πρώτη δεν σταματά να τον επισκέπτεται.
Μάλιστα, χθες, η Μαρίνα διηγήθηκε στον αγαπημένο της την πρόταση γάμου τους με λεπτομέρειες ενώ του είχε φάει και το μπονζάι, το λουλούδι που της είχε κάνει δώρο ο Αντώνης όταν την ζήτησε σε γάμο, κάτι που φυσικά “λύγισε” τους τηλεθεατές μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. κάτι που συγκίνησε το κοινό.
Τα σχόλια στο Twitter για το χθεσινοβραδινό 19/4 επεισόδιο του Σασμού
"..μου ειχες πει οτι το μπονσαι συμβολιζει την υπομονη που εκανες,μεχρι να καταφερουμε να ειμαστε μαζι,τωρα εγω με τη σειρα μου σου υποσχομαι πως θα περιμενω οσο χρειαστει,αρκει να γινουν ολα οπως πριν,αρκει να σε εχω κοντα μου.." 🫠😭#sasmos #ΜΑζι pic.twitter.com/ShAN0LeGc7
— nora (@voulinora) April 19, 2023
"Πότε ξανά δεν ένιωσα πως πήρα όσα εδωσα" 🤍
Αυτή τη φορά με δεδομένη τη δική της αγάπη,με εκείνη να περιμένει "για όσο χρειαστει"🥹
Και να σκεφτείς ότι μονίμως πιστεύουν πως δεν αξίζουν ο ένας τον άλλο 🥹🥺
Τι να πούμε για αυτή την αγάπη που τα λέει όλα μονη της;#sasmos #ΜΑζι pic.twitter.com/pm9FKXqyOY— nora (@voulinora) April 19, 2023
#sasmos
Ύφος : "Με τσέχασες"
😂😂😂 pic.twitter.com/OwUp8udqex— totrelokoritso ♉ (@totrelokoritso1) April 19, 2023
28 χρόνια ft. «γιάντα» 💥#Sasmos #ΜΑζί pic.twitter.com/MDfMoP13CO
— Elena Frangou 🦢 (@efrangou_stats) April 19, 2023
Δε θα κουραστώ να λέω πώς αλλάζει όλη του η έκφραση μόλις τη βλέπει 🥹
Επίσης η ομορφιά και η γλύκα της Μαρί(ν)ας 🫠#sasmos #ΜΑζι @alphatvgreece pic.twitter.com/cYgB9AyFSn— Should’ve been the screenwriter 🙄 (@t_screenwriter) April 19, 2023
… Γελάς κι ανθίζει ολόγυρα, μη σταματάς 🪴#Sasmos #ΜΑζί pic.twitter.com/52RVoE5MQh
— Elena Frangou 🦢 (@efrangou_stats) April 19, 2023
Έτσι θα γίνει ο πρώτος σασμός
Μέχρι στιγμής τους έχουμε δει να ανταλλάσσουν μόνο απειλές. Ο Μαθιός Σταματάκης και ο Παύλος Βρουλάκης στα επόμενα επεισόδια θα συμμαχήσουν, προς έκπληξη όλων. Μήπως η συνεργασία αυτή ανοίξει τον δρόμο προς τον σασμό;
Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24
Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο ισχυροί άντρες συναντήθηκαν τυχαία στο καφενείο ή σε δρόμους της Ανω Ποριάς και εκτός από άγρια βλέμματα, αντάλλαξαν και απειλές. Ο μεν Παύλος μάλιστα λίγο έλειψε να σκοτώσει τον Αστέρη πριν λίγα επεισόδια, όταν τον είδε απαγάγει και τον πήγε στην αποθήκη, μέχρι που τον σταμάτησε η Αργυρώ. Αντίστοιχα και ο Μαθιός υπερασπίστηκε την τιμή της οικογένειάς του πολλάκις και μήνυσε στον ξάδελφο της Μαρίνας πως είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τις διαφορές των οικογενειών τους.
Το κακό κλίμα μεταξύ τους όμως φαίνεται πως σύντομα θα αντιστραφεί. Αφορμή θα σταθεί το όπλο του Μαθιού, που βρέθηκε στα χέρια του Μανόλη και εκείνος, αφού ο Φραγκιαδάκης είναι εκτός υπηρεσίας, θέλησε να το εμπιστευτεί στον Παύλο. Ο τελευταίος όμως, που δεν θέλει να μπλέξει τον Αντώνη σε αυτό μετά την περιπέτεια της υγείας του, θα ζητήσει από τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης να συνεργαστούν, γεγονός που θα τον εκπλήξει, όπως είναι φυσικό. «Δεν περίμενα, Βρουλάκη, πως θα μου έκανες εσύ τέτοια πρόταση», θα του πει μεταξύ άλλων και ο Παύλος θα του εξηγήσει πως πέρα από τις διαφορές τους, του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη αφού ο Μαθιός έχει από μικρός εμπειρία σε όπλα.
«Εντάξει, θα σε βοηθήσω αλλά θέλω κι εσύ να μου κάνεις μια χάρη. Να αφήσεις για λίγο ήσυχο τον Αστέρη με την Αργυρώ. Αγαπιούνται, γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς; Κι εσύ και η μάνα μου έχετε βαλθεί να τους καταστρέψετε», του επισημαίνει αλλά από την πλευρά του ο Παύλος δεν κάνει καμία συμφωνία. Μονολογεί μόνο: «Κάτι θα ξέρουμε…».

Βλέποντας η «καπετάνισσα» τον Παύλο να επιμένει να βρει τον κάτοχο του όπλου και θέλοντας φυσικά να του αποσπάσει την προσοχή από τους γιους της, μην τυχόν και τους υποψιαστεί, λέει στον Παύλο σε ποιον ανήκει αυτό που του έδωσε ο Μανόλης. «Του ανιψιού μου του Νικολή είναι, Βρουλάκη. Το αγόρι το έχασε μια νυχτιά που έκανε βόλτα στα βουνά. Δώσε μου το να του το επιστρέψω εγώ», θα του πει με θράσος, κάνοντας τον Μαθιό που θα είναι κοντά της να εξοργιστεί. «Δεν είναι λύση να καταδικάσουμε τους γύρω μας για να ξεφύγω εγώ, μάνα! Αυτό θα ήταν μεγαλύτερη τιμωρία για μένα. Δεν το καταλαβαίνεις;», θα της πει λίγο αργότερα αλλά το κακό θα έχει ήδη γίνει. Ο Βρουλάκης θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει αν τα λόγια της Καλλιόπης κρύβουν αλήθεια μέσα τους.
Στο μεταξύ, η Βασιλική δεν έχει πάψει να ανησυχεί για τις κινήσεις του άντρα της που δεν έχουν λογική. «Μου κρύβεις πράγματα, Μαθιό μου, και με πληγώνεις. Νόμιζα πως μου είχες πει ότι θα τα λέμε όλα μεταξύ μας», του τονίζει και εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. «Ο Παύλος μού ζήτησε να τον βοηθήσω με το όπλο που βρήκε ο Μανόλης. Θέλει να συνεργαστούμε και να μάθουμε σε ποιον ανήκει…», θα της πει, αφήνοντάς την αποσβολωμένη. Η Βασιλική αρχίζει να φοβάται μήπως αυτό είναι ένα κόλπο του Παύλου για να παγιδέψει τον άντρα της όπως έκανε και ο Ευθύμης λίγο καιρό πριν.


">
">
">
">
">
">
">