«Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Γιώργο...» - Η απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για την κληρονομιά της θέσης του Παπαδάκη

Αλλάζει ώρα η εκπομπή;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Γιώργο...» - Η απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για την κληρονομιά της θέσης του Παπαδάκη

Στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/4, η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις αλλαγές που φημολογείται ότι μπορεί να πραγματοποιηθούν στο "Καλημέρα Ελλάδα" είτε λόγω εκλογών είτε λόγω της πιθανής αποχώρησης του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ απάντησε και για τον γάμο που δεν έχει πραγματοποιήσει με τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ).

Πιο συγκεκριμένα, ακουγόταν αρκετά έντονα πως μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενο της εκπομπής του ΑΝΤ1 ή η ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με την παρουσιάστρια αυτό δεν είναι στα πλάνα. Όσον αφορά, στην "παραίτηση" του συμπαρουσιαστή της, η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, εξηγώντας απλά πως ο συνδυασμός τους έχει "πετύχει".

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τις αλλαγές και το μέλλον της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη

«Δεν έχει γίνει καμία άλλη συζήτηση, το μόνο το οποίο ασχολούμαστε είναι οι δύο εκλογές που έχουμε σίγουρα μπροστά μας», είπε αρχικά για το περιεχόμενο της εκπομπής.

Και επισήμανε για την αποχώρηση του παρουσιαστή: «Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Γιώργο και δεν νομίζω ότι είναι και συζήτηση της ώρας. Αλήθεια σας το λέω ότι συζητάμε μόνο για τις εκλογές, έχουμε μπροστά μας δύσκολο δρόμο. Εγώ είμαι δίπλα στον Γιώργο, αυτή είναι η συμφωνία, έτσι προχωράμε και από τη στιγμή που πάει καλά γιατί να συζητήσουμε κάτι άλλο;»

Όσον αφορά τον καλό της, τον οποίο ο δημοσιογράφος ανέφερε ο σύζυγό της, εξήγησε: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα και τώρα ξύνεις πληγές μαμάδων. Κάναμε τα παιδιά της αλλαγής με επιτυχία πάρα πολλά χρόνια».

«Αν κάποιος πει ότι δεν κοιτάζει τα νούμερα, να είσαι σίγουρος ότι δεν λέει την αλήθεια. Φυσικά και τα κοιτάμε, εννοείται και πορευόμαστε με βάση αυτά», δήλωσε στη συνέχεια.

Ενώ όσον αφορά το να προστεθεί ώρα στην εκπομπή, τόνισε: «Είμαστε ήδη 4 ώρες και ένα τέταρτο, νομίζω ότι παραπάνω δεν ξέρω αν θα αντέξει και ο κόσμος».

«Αν συμφωνούσαμε στα πάντα και αν είχαμε την ίδια άποψη, υποψιάζομαι ότι δεν θα είχε και γούστο», κατέληξε για τις διαφωνίες και της εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ το πρωτοφανές ξέσπασμά του και τις φωνές του).