Σαν να μην γέννησε ποτέ - Η πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό για φέτος 

Έκανε τις βουτιές της στην Σίφνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σαν να μην γέννησε ποτέ - Η πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό για φέτος 

Στην πανέμορφο Σίφνο γιόρτασαν το φετινό Πάσχα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους κι όχι μόνο, μιας και είχαν και τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Το συγκεκριμένο νησί αποτελεί έναν πολύ αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού, τον οποίο επισκέπτονται όποτε μπορούν με την πρώτη ευκαιρία μιας και εκεί παντρεύτηκαν, με αποτέλεσμα να είναι ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο και γεμάτο όμορφες αναμνήσεις.

Μάλιστα, η οικογένεια γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα, η οικογένεια πριν λίγο αποχαιρέτησε τη Σίφνο και επιστρέφει στη Αθήνα.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μερικές φωτογραφίες από το φετινό Πάσχα και ανάμεσα σε αυτές είδαμε και μια ολόσωμή της, όπου ποζάρει με μπικίνι!

Οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές και είναι πραγματικά σαν να μη γέννησε ποτέ!

Η πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό για φέτος

Το διατροφικό πλάνο της

Για εκείνη η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται εξ ου και επιλέγει πάντα να ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στη συνέχεια, ενώ κουβαλάει μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες στον δρόμο. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλές φορές ξεχνάει να ετοιμάσει ταπεράκι από το σπίτι, γι’ αυτό και τρώει απέξω, χωρίς ωστόσο να παίρνει γραμμάριο.

Όταν δει πως ξεφεύγει, ξέρει πώς να «μαζέψει» τον εαυτό της κόβοντας μαχαίρι τη ζάχαρη, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και δίνοντας βάση στα λαχανικά, τα φρούτα και την πρωτεΐνη. Για να διατηρήσει επίπεδη κοιλιά πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της τις διατροφικές ατασθαλίες και δεν στερείται υγιεινά γλυκά όπως τη μαύρη σοκολάτα και το γιαούρτι με μέλι.

  • Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο και τυρί ή γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.
  • Σνακ: Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη ή ξηρούς καρπούς.
  • Μεσημεριανό: Τρώει απέξω, αν και συνήθως επιλέγει σαλάτα με πρωτεΐνη.
  • Βραδινό: Rooibos τσάι - Γλυκό