Απόστολος Γκλέτσος: «Άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της» - Σοκάρει η αποκάλυψη του για γνωστή ηθοποιό

Όλα όσα είπε στο "Πάμε Δανάη"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της» - Σοκάρει η αποκάλυψη του για γνωστή ηθοποιό

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του, όσο και για την εποαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος, που πρόσφατα ξέσπασε εναντίον ενός γνωστού προσώπου (δείτε εδώ τι συνέβη) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για την αγάπη που έχει στην κόρη του, ιστορίες με την Βάνα Μπάρμπα σε γυρίσματα σειράς, αλλά και ένα ασύλληπτο περιστατικό με την Μιμή Ντενίση, που τον πέταξε έξω από το θέατρο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για την Μιμή Ντενίση

«Η Μιμή Ντενίση εκνευρίζεται πάρα πολύ όταν παίζει και κάποιος δίπλα της κάνει τη Μιμή. Μια μέρα άρχισα να τη μιμούμαι, άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με ενόχλησε η τελευταία φάση με τα ναρκωτικά, τότε που έλεγαν ότι είμαι πλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά, έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκρυναν και είπαν ότι απλά είμαι χρήστης, ούτε αυτό υπήρξε, ούτε κλήθηκα ποτέ να απολογηθώ γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Η κόρη μου δεν μου ζητάει συμβουλές για το τι θα κάνει στα προσωπικά της, το συζητάμε όμως. Μου λέει κάτι παραπάνω», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Να υπενθυμίσουμε ότι μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 21/3 με τον ηθοποιό να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο ηθοποιός ήταν σε σχέση με τη Ιζαμπέλα Αρβανίτη (δείτε εδώ ποια είναι) με τους δύο να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς δεν τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις και εξόδους, όπως συνήθιζαν να κάνουν.

Έχοντας περάσει κάποιο διάστημα από αυτήν την εξέλιξη στα προσωπικά του Γκλέτσου αναφέρθηκε στο κομμάτι του έρωτα και στην κόρη του τονίζοντας, πως δεν έχει βιώσει την απόλυτη αγάπη και δε θα ήθελε να του συμβεί.

«Έχω μπροστά μου έναν προεκλογικό αγώνα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Με έχουν πολεμήσει πολιτικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, κάποια στιγμή θα γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτό, τι συνέβη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Με πείραξε η ήττα. Κυρίως με πείραξε η προδοσία κάποιων ανθρώπων. Ο αντίπαλος μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε νικήσει, αλλά ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι είναι τόσο αγνώμονες και τόσο προδότες, αυτό σε στενοχωρεί.

Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Δεν θα ήθελα να τον ζήσω. Το έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και τρομάζω. Βλέπω ανθρώπους να καταστρέφονται από αυτό. Όχι δεν θέλω, ευχαριστώ. Δεν ήταν προτεραιότητα στη ζωή μου ο έρωτας, ήταν άλλα πράγματα», είπε ο ο Απόστολος Γκλέτσος.