Γνωστός ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη του: «Στα 20 μου είπε ο γιατρός ότι θα πεθάνω»

«Τότε τρόμαξα. Λέω, α δεν είμαι τελικά ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κόσμο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστός ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη του: «Στα 20 μου είπε ο γιατρός ότι θα πεθάνω»

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, που είχε συγκλονιστεί με τον θάνατο ενός πολύ στενού του φίλου (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, που πέρασε πάρα πολλά, ειδικά με την υγεία του, όσο και τον αντίκτυπο που είχε στην δουλειά του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ασπιώτη για τον θάνατο

«Στα 20 μου χρόνια, ήταν κάτι εξετάσεις περίεργες. Μου είπε ο γιατρός ότι θα πεθάνω. Ναι, ήταν ένας φοβερός τύπος. Τότε τρόμαξα. Λέω, α δεν είμαι τελικά ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτή τη ζωή. Αυτό κράτησε για λίγο καιρό, μετά κατάλαβα ότι είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής. Για 6 μήνες έψαχνα τι είναι, αλλά ένιωθα καλά. Κι έλεγα αφού νιώθω καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί πεθαίνω.

Όταν μπήκα στο νοσοκομείο είχα μια πνευμονική λοίμωξη και οι δείκτες ήταν πολύ υψηλοί. Σε όλους τους ανθρώπους αυτοί οι δείκτες είναι σε ένα σημείο, σε εμένα από τη γέννησή μου είναι πιο πάνω, είναι ένα σύνδρομο αυτό, το σύνδρομο Γκίλμπερτ. Δεν το ήξερα τότε, το βρήκε ένας γιατρός», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τις σπουδές του στην υποκριτική, ενώ αποφοίτησε το 2004. Την ίδια χρονιά πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Μη φεύγεις...» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και παραγωγή Λάκη Λαζόπουλου, υποδυόμενος έναν φοιτητή που σπουδάζει με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια χρονιά η ταινία έγινε νεανική τηλεοπτική σειρά στον Alpha με τίτλο «504 χλμ. βόρεια της Αθήνας» όπου και πάλι είχε τον ίδιο, με την ταινία, ρόλο.

Η σειρά στάθηκε αφορμή να εγκατασταθεί στην Αθήνα το 2005. Εκεί ξεκίνησε την πορεία του σε διάφορες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές. Τις σεζόν 2005-2007 συμμετείχε στην κωμική σειρά «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» ενώ έπαιξε στην ταινία «Μια ζωή σαν άλλη» το 2006. Ακολούθησαν τηλεοπτικές συμμετοχές στις σειρές «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Singles 3», «10η εντολή» και «Ου φονεύσεις». Στον κινηματογράφο είχε λάβει μέρος στην ταινία «Στρέλλα» το 2009, «Το γάλα» το 2011 και «Πέντρο Νούλα» το 2016 όπου ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο.

Ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: “Η κοκκόνα η Μαρώ” με τη Μίνα Αδαμάκη, «Αν αργήσω, κοιμήσου…» του Άκη Δήμου, μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη, «Pomodoro superstar» μαζί με τους Μίνω Θεοχάρη & Νάντια Κοντογεώργη, σε δικά τους κείμενα και «Tageria live show – Οι γάμοι».