Διαψεύστηκε η δήλωση της Αγγελικής Ηλιάδη για την άνοια της Γκρέυ - «Η Καιτάρα, όχι απλά...»

Η φωτογραφία και η απάντηση της θρυλικής τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' με την ίδια να αναφέρεται σε κομμάτια της προσωπικής της ζωή αλλά και σε όσα έχουν συμβεί τελευταία στην οικογένειά της.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά, που ξεχώρισαν είναι η τοποθέτησή της για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ (δείτε εδώ όσα είχε πει). Η σπουδαία λοιπόν τραγουδίστρια είναι σίγουρα σε μεγάλη ηλικία, αφού κοντεύει τα 100 και όπως είναι φυσικό δεν είναι πια στα φώτα.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έγινε την Παρασκευή 7/4 στο Facebook από το Νίκο Νικόλιζα έγινε γνωστό, πως η Καίτη Γκρέυ είναι μια χαρά στην υγεία της, διαψεύδοντας έτσι όσα μετέφερε η εγγονή της περί άνοιας.

Η απάντηση για τη κατάσταση της Καίτης Γκρέυ μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Εδώ και χρόνια ο πατερας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καιτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπον, πηγαμε, κοινωνησαμε και βγάλαμε μια αναμνηστικη φώτο. Η Καιταρα, οχι απλα εχει διαυγεια, αλλά θυμαται καθετι απο την ιστορια της. Μην ακουτε αυτα που λένε.
Λεει η Καιταρα του πατερα Κυριλου: δεν νομιζω οτι εχω αγαπησει αλλον άνθρωπο σαν τον Νικολακη μου. Ειναι ο θετος μου γιος.
Και για μένα εισαι δευτερη μανα μου, Καιτουλα!», έγραψε ο Νίκος Νικόλιζας.

Λίγα λόγια για την Καίτη Γκρέυ

Η Καίτη Γκρέυ γεννήθηκε στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου και έχει τρία αδέρφια. Υιοθετήθηκε από την οικογένεια Καλαϊτζή και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, 14 χρονών παντρεύτηκε έναν άντρα μεγαλύτερό της 22 χρόνια. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, έφερε στον κόσμο δύο αγόρια, αλλά όταν χώρισαν, το ένα παιδί της έμεινε σε μια θεία της και το μικρότερο το έκλεισαν στο ορφανοτροφείο, χωρίς την άδειά της. Όταν το μαθαίνει, το κλέβει από το ορφανοτροφείο, παντρεύεται έναν χρυσοχόο και παίρνει τα παιδιά μαζί της.

Τα τραγούδια που ερμήνευσε, στιγματίστηκαν με τη φωνή της: Το μαράζι, Το βουνό, Πήρα τη στράτα και έρχομαι, Μέσα στης ζωής τα μονοπάτι, Καλέ μάνα δεν μπορώ, Μάγκικο τα δυο σου μάτια, Το πες και τό ‘κανες, το διαχρονικό σουξέ Άναψε το τσιγάρο και φυσικά το αθάνατο Τα ξένα χέρια (Είναι πικρά είναι βαριά τα ξένα χέρια, τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια). Η τελευταία της μεγάλη επιτυχία ήταν το τραγούδι Μια γυναίκα μόνο ξέρει, το 1995 (Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει, μια γυναίκα που αγάπησε πολύ κι έκανε δώρο τη ζωή της σ’ αυτόν που διάλεξε η ψυχή της). Ένα χρόνο μετά θα σταματήσει από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά μαγαζιά.