Ακραίο σκηνικό: «Παίρνει το παπούτσι, βάζει μέσα το...» - Άναυδοι όλοι στον αέρα του ALPHA με την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ακραίο σκηνικό: «Παίρνει το παπούτσι, βάζει μέσα το...» - Άναυδοι όλοι στον αέρα του ALPHA με την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, εντόπισε στα παρασκήνια του Just The 2 of Us την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία παραχώρησε μερικές δηλώσεις. Μετά την αποκάλυψή της, λοιπόν, για τον επιχειρηματία που την απείλησε με όπλο (δείτε εδώ τι συνέβη), η ίδια αναφέρθηκε σε άλλο ένα σοκαριστικό σκηνικό που έζησε όσο βρισκόταν στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού, ενώ είχε δίπλα του την σύζυγό του, της ζήτησε κάτι που δεν θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ. Μεταξύ άλλων όμως, απάντησε και για το επαγγελματικό της μέλλον και τις σκέψεις της για την τηλεοπτική της παρουσία.

Το ακραίο σκηνικό θαυμασμού που έζησε η Μαριάντα Πιερίδη

Σχετικά με το αν της έχουν γίνει προτάσεις, απάντησε: «Τηλεοπτική όχι, αλλά έχει αρχίσει να μου καλαρέσει. Αλλά βέβαια παίζει ρόλο και η συγκεκριμένη παραγωγή, γιατί δεν είναι όλες έτσι. Εδώ μας φροντίζουν, μας περιποιούνται και μας κακομαθαίνουν. Αν συνεχίσω να κάνω κάτι τηλεοπτικά, θα ήθελα να το κάνω μόνο μαζί του, δεν θέλω να πάω πουθενά αλλού».

Και συμπλήρωσε για ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχει ζήσει: «Ήταν ένας κύριος με τη σύζυγό του, μπροστινό τραπέζι πάντα στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει: "θα μπορούσα να έχω λίγο το παπούτσι που φοράτε;" Ήταν μία όμορφη κόκκινη γόβα. Παίρνει λοιπόν το παπούτσι, βάζει μέσα το ποτό του, σου δίνω τον λόγο μου, πίνει μέσα από το παπούτσι, μετά το καθαρίζει και μου το έδωσε να το ξαναφορέσω», καταλήγει η Μαριάντα Πιερίδη.

Η απάντηση για τον χωρισμό της

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε μιλήσει για τα ευτράπελα που συμβαίνουν μέσα στο Survivor all star (δείτε εδώ τα σχόλια της) έκανελόγο για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον γιό της, που τόσο πολύ αγαπά.

Επιπλέον, η Μαριάντα Πιερίδη είπε και για την την φετινή της συνεργασία με το κανάλι του Alpha και τον Νίκο Κοκλώνη στο J2us.

«Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, όπως όλοι οι χωρισμοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πάρα πολύ υγιής σχέση δυο χωρισμένων γονιών, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, και νομίζω και για την άλλη πλευρά.

Πάντα, όταν χωρίζεις υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός και στεναχώρια ταυτόχρονα. Αυτό, μέχρι να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς, μπορεί να πάρει και χρόνια. Ο γιος μου έχει άψογη σχέση με τον μπαμπά του. Εκμεταλλεύεται και τον σύζυγό μου και τον μπαμπά του, πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μου γίνονταν προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μου έγινε μία πάρα πολύ ωραία πρόταση για μια περιοδεία στο εξωτερικό. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Ό,τι είναι να ‘ρθει, θα ‘ρθει. Το σκέφτομαι», παραδέχεται η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν θα μπορούσα να επιστρέψω μετά από 8 χρόνια αποχής σε κάτι καλύτερο», σχολιάζει η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο J2US.