Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μέσα από το Breakfast at star - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

"Έσκασε" νέα εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μέσα από το Breakfast at star - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά το πρωί της Παρασκευής 7/4 μέσα από την εκπομπή Breakfast at star. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, μέσα σε στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί μια εγκυμοσύνη "βόμβα".

Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ένα πασίγνωστο ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ τα μίντια τον τελευταίο καιρό περιμένει το πρώτο του παιδί, ωστόσο δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματά τους, καθώς όπως είπε ο δημοσιογράφος, η κοπέλα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης και οφείλουν να είναι όλοι διακριτικοί.

Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε ένα μικρό στοιχείο, αποκαλύπτοντας πως το εν λόγω ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια!

Διαβάστε επίσης: Περιμένει παιδί και το δημοσίευσε στο instagram - Ευχάριστα νέα για μέλος των Vegas

Γεννητούρια θα έχουμε όμως και στην ξένη showbiz

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ένας πασίγνωστος ηθοποιός της ξένης showbiz, μιας και η σύντροφός του περιμένει να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ενώ πατέρας για 6η φορά έγινε κι ένας πολύ γνωστός σχεδιαστής!

Στην αρχή κυκλοφορούσαν οι φήμες που τους ήθελαν να δημιουργούν την δική τους οικογένεια και λίγο καιρό μετά, μια πηγή του ζευγαριού επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός αυτό γεγονός, μιλώντας στην Mirror: «Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια. Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή».

Μάλιστα, και ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, η οποία έχει φουσκωμένη κοιλίτσα, επιβεβαιώνοντας λοιπόν έτσι και εκείνος ότι πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς!

Το ζευγάρι είναι μαζί 2012 και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Kill Your Darlings”. Ο λόγος λοιπόν για τον γνωστό σε όλους μας Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ και την σύντροφό του, Έριν Νταρκ!