Πρωινό: Γιώργος Λιάγκας σε Χρήστο Δάντη - «Να σου ζητήσω συγγνώμη! Σε πείραξε και δικαίως»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Γιώργος Λιάγκας σε Χρήστο Δάντη - «Να σου ζητήσω συγγνώμη! Σε πείραξε και δικαίως»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης σήμερα 6/4 το πρωί. Κάθισε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και συζήτησαν για όλα. Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη και από κοντά από τον τραγουδιστή, εξαιτίας παλαιότερης δήλωσης του.

H μεταξύ τους κόντρα είχε ξεκινήσει από πολύ παλιά, εξαιτίας μιας δήλωσης που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και την είχε παρεξηγήσει ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης του είχε απαντήσει το 2017 στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» στο ραδιόφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων «Η αφέλεια του Γιώργου είναι απίστευτη. Αλλά τον συγχωρώ γιατί δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο. Κάποια στιγμή με είπε γρουσούζη. Ότι σε όποιο μαγαζί πηγαίνω δεν ξέρουν αν θα βγάλουν σεζόν εξαιτίας του ότι είμαι κακορίζικος. Και το είπε μέσα σε αυτή τη χαλαρότητα με την οποία τα λέει όλα. Και δεν καταλαβαίνω. Αυτό το πράγμα δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν χωνεύει κάποιον άλλο. Δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να μου το δείξει. Γιατί όσες φορές έχουμε βρεθεί στο ίδιο πλατό μου έχει πει τα καλύτερα. Ανακάλυψα μια διπολική στάση την οποία δεν κατάλαβα ποτέ. Αυτό είναι χιούμορ εις βάρος ενός ανθρώπου, είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Δεν είπε ότι ο Χρήστος Δάντης δεν αρέσει σε πολύ κόσμο ή δεν πηγαίνει καλά σε κάποιες δουλειές, είπε ότι δεν τον παίρνουν τα μαγαζιά εν ολίγοις γιατί τον θεωρούν γρουσούζη».

Πρόσφατα ωστόσο όταν είχε πάει στο Πρωινό ο Bο, που είναι φίλος και συνεργάτης του Χρήστου Δάντη, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή - δείτε εδώ τι ακριβώς είπε.

Η πρώτη συνάντηση Λιάγκα - Δάντη μετά την κόντρα

Σήμερα λοιπόν, ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε καλεσμένος του και δεν δίστασε να του πει συγγνώμη και από κοντά!

«Να σου ζητήσω συγγνώμη και από κοντά. Εγώ ξέρεις είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος και είπα μια βλακεία. Πήγα να κάνω ένα αστείο, ήταν μια βλακεία, δε χρειάζεται τώρα να το επαναλάβουμε. Σε πείραξε και δικαίως. Και δικαίως είπες δεν ξαναπάω σε αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά και εγώ ποτέ σε ποσωπικό επίπεδο δε σε είχα θίξει καλλιτεχνικά. Πάντα έλεγα ότι είσαι σπουδαία φωνή. Είχα πει μια βλακεία και απολογήθηκα» του είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ εκτίμησα πάρα πολύ αυτή την τοποθέτηση σου, τη συγγνώμη σου. Και για αυτό και ήρθα. Δε σηκώνομαι εύκολα από τον ύπνο μου να ξέρεις» απάντησε ο τραγουδιστής.