Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης είναι...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις Άγριες Μέλισσες

Όλα όσα είπε στην κάμερα του MEGA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης είναι...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις Άγριες Μέλισσες

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια "σαρώνει" τους ρόλους στην ελληνική μυθοπλασία, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη, την συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες", αλλά και τους χαρακτήρες που υποδύεται.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Θα πληρώσει!» - Τo ''καυτό'' spoiler του Γεροντιδάκη για τη σχέση του Λευτέρη με τη Θεοδώρα

Η αποκάλυψη του Γιώργου Γεροντιδάκη για όλους και για όλα

«Δεχόμουν πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις για τα ίδια πράγματα, δεν είχα να απαντήσω και κάτι, οπότε σκέφτηκα γιατί να το κάνω όλο αυτό. Ο πατέρας μου έχει μετακομίσει στην Αστυπάλαια, έφτιαξε το μαγαζί “Το στενάκι του Κουκλά” και η μητέρα μου φτιάχνει γλυκά για vegan. Τα δυο μου αδέλφια είναι σεφ στη Γαλλία, στο εστιατόριο Νολίνσκι, που έχει δυο αστέρια Μισελέν.

Ήταν τεράστια εμπειρία όταν 11 χρονών βρέθηκα στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έκανα χειραψία με τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη. Ήμουν τυχερός, γιατί έπαιξα σε σειρές που είχαν επιτυχία και με ανθρώπους με τους οποίους είχα μία σχέση οικογενειακή. Πρόλαβα να κάνω αλητείες ως παιδί χωρίς να ξεφύγω, η δουλειά βοήθησε τους γονείς να μου δείξουν εμπιστοσύνη, γιατί μου την έδειχναν ήδη άλλοι άνθρωποι. Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί, πλήρωσα τη δραματική σχολή και είχα και μία συνεισφορά στα οικονομικά της οικογένειας μου», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι στρατιώτης αυτής της δουλειάς, κάνει μαραθώνιο, και αυτό είναι μάθημα, η δουλειά μας είναι μαραθώνιος και όχι εκατοστάρι. Μακάρι όλοι οι ηθοποιοί, και οι νέοι, να είχαν θιασάρχες, όπως η Κάτια Δανδουλάκη», υποστήριξε.

«Πήρα απόσταση από τα σήριαλ στα 18 μου, γιατί σε αυτή την ηλικία είχα να αναμετρηθώ με ανθρώπους που επέλεξαν αυτό το επάγγελμα, υπήρχε σύγκριση. Όταν ένα παιδί έχει μάθει να δουλεύει συνεχόμενα από τα 11 μέχρι τα 22, προφανώς του φαίνεται παράξενο όταν δεν παίρνει μία δουλειά. Έκανα λάθη, έπρεπε να αναμετρηθώ με καινούρια πράγματα, η τηλεόραση δεν μου έδινε πλέον τροφή, γιατί δεν ήξερα πια να την κάνω με νέους όρους.

Έπρεπε να μεγαλώσω και όχι να είμαι το παιδάκι που κάποτε έπαιζε, απείχα μεν από την τηλεόραση, άλλα δεν απείχα από τη δουλειά για το βιοπορισμό μου. Ως ηθοποιός είμαι απόφοιτος λυκείου, η κοινωνία μας δεν έχει φροντίσει, οι άνθρωποι της τέχνες να πληρώνονται ανάλογα, ώστε να μπορούν να παράξουν.

Δεν έκανα το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, άλλα συζήτησα με ένα μέρος του εαυτού μου, που είχε αυτές τις ανησυχίες, ο Μελέτης με ξύπνησε. Όταν τέλειωσαν οι Άγριες Μέλισσες τέλειωσε και η συζήτηση με το κομμάτι του εαυτού μου, άλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία ωραία ανάμνηση», είπε κλείνοντας.