Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Τι συνέβη

Οι αναστήσεις στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η μεγαλύτερη οικογένεια της ελληνική showbiz και του μπάσκετ, αυτή του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου χθες (4/4) Τρίτη είχαν χαρές στο σπίτι τους, αφού ο ένας από τους γιούς τους είχε γενέθλια. Ο πρώην μπασκετμπολίστας και η αγαπημένη του σύζυγος, που έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό πάρτυ γενεθλίων για τον 11χρονο γιό τους.

Με αφορμή την αγάπη, που έχει ο γιός τους, ο Βασίλης για το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα για τον Γιάννη Αντεντοκούμπο, οι γονείς του ετοίμασαν ένα σκηνικό στην καταπράσινη αυλή τους, με αφίσες και γλυκά του διάσημου μπασκετμπολίστα.

Διαβάστε επίσης: Εκείνος έπινε το ποτό του και εκείνη χόρευε ξέφρενα - Τα ''έσπασαν'' ξανά στα μπουζούκια Χοψονίδου & Σπανούλης

Όλα αυτά βέβαια, έγιναν γνωστά από την πανευτυχή μητέρα, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτιπου προκάλεσε θετικές και χαρμόσυνες απαντήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι αναρτήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του 11χρονου γιού της

Η ανάρτηση της Χοψονίδου για τα γενέθλια του γιού της

Η ανάρτηση της Χοψονίδου για τα γενέθλια του γιού της

Βούτηξε για τον σταυρό η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τα παιδιά της

Η ίδια είχε πραγματοποιήσει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έσπευσε να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η Ολυμπία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύο παλίνδρομες κυήσεις που είχε, στον λόγο που δεν παραχωρεί συνεντεύξεις αλλά και στην μητρότητα.

Αρχικά, αναφορικά με το ποτέ προλαβαίνει να διαβάσει στα παιδιά της τα μαθήματα, απάντησε: «Δεν τους διαβάζω τα μαθήματα. Μόνοι τους διαβάζουν, εγώ απλά τους μιλάω συνέχεια και τους δίνω συμβουλές πως θα τους είναι πιο εύκολο στο σπίτι. Π.Χ να προσέχουν στο μάθημα, ότι απορία έχουν στην δασκάλα/ καθηγήτριά τους. Κυρίως εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο να είναι ανεξάρτητα».

Οι απαντήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου για την τηλεόραση

undefined

undefined

Η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μετά την βουτιά τους στο προφίλ της και ο κόσμος την χειροκρότησε και την αποθέωσε γι' αυτό. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και τα like ακόμη περισσότερα. Όλοι τους είναι τυλιγμένοι με τις πετσέτες τους για να μην κρυώνουν, αλλά τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πως το χάρηκαν.

Ολυμπία Χοψονίδου Θεοφάνεια

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά