Έχει πάρει πολύ λίγα κιλά και κοντεύει να γεννήσει - Οι τροφές που επιλέγει η Ιωάννα Μαλέσκου στην εγκυμοσύνη της

Δεν έχει σταματήσει και την γυμναστική!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχει πάρει πολύ λίγα κιλά και κοντεύει να γεννήσει - Οι τροφές που επιλέγει η Ιωάννα Μαλέσκου στην εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά και μόλις παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση ως νεόνυμφοι). Παρόλο που έχει επιλέξει να σταματήσει την δουλειά της όσον αφορά την παρουσίαση, δεν παύει να είναι ενεργή και συνεχίζει κανονικά να κάνει γυμναστική για να κρατηθεί σε φόρμα, κάνοντας αυτό που αγαπά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ iefimerida.gr, μάλιστα, αναφέρθηκε στις προπονήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα, μιλώντας και για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα. Επιπρόσθετα, αποκάλυψε ποιες είναι οι τροφές που τρώει, αλλά και τι απολαμβάνει να κάνει περισσότερο μέχρι να έρθει η στιγμή του τοκετού.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου και οι τροφές που τρώει

«Κάνω μέχρι τώρα γυμναστική και ο στόχος μου είναι να γυμνάζομαι κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αισθάνομαι καλά με τις προπονήσεις μου και ξέρω πώς η άσκηση βοηθάει πολύ τη διαδικασία του τοκετού. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθω δραστήρια. Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω, κι έχω πάρει 14 κιλά.

Νιώθω όπως όταν φουσκώνεις μια μπαλίτσα και αλλάζει. Επίσης, απολαμβάνω πολύ να περπατάω, όπως λέω εγώ, απολαμβάνω βόλτες με νόημα, όπως να βγω έξω και να μαζέψω λουλούδια, να μαζέψω μυρωδικά και λαχανικά, για παράδειγμα αυτή την εποχή υπάρχουν άγρια σπαράγγια, και στη πορεία να φτιάξω κάτι υγιεινό για να φάμε... Γενικά, μου αρέσει που αλλάζω παραστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Μαλέσκου κιλά εγκυμοσύνης
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η μοναδική φωτογραφία της από τις ετοιμασίες της πριν τον γάμο

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν την Πέμπτη 31/3 στις 12:00 το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς υπό άκρα μυστικότητα μιας και η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο τους παιδάκι από μέρα σε μέρα (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας).

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο της Ραφήνα, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού δεν ήθελαν σε αυτή την όμορφη ημέρα να παρευρεθούν τα κανάλια.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 31/3 μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, η Ιωάννα είναι 9 μηνών και είναι στα καλύτερά της, ενώ προβλήθηκε και μια φωτογραφία της ίδιας με την μακιγιέρ της, Χριστίνα Σαράντη λίγες ώρες πριν τον γάμο και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ετοιμασίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, δεν είναι 100% σίγουρη πως το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν τον γάμο για αυτό και κρατά μια πολύ μικρή επιφύλαξη.