«Πήραν τηλέφωνο στον ALPHA και είπαν να αποληθω...» - Άφωνοι στην "Ελένη" με την αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Η κριτική που παραλίγο να του κοστίσει την δουλειά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήραν τηλέφωνο στον ALPHA και είπαν να αποληθω...» - Άφωνοι στην

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σήμερα 30/3 στο πλατό της εκπομπής Ελένη στο MEGA, σχετικά με ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί στον ALPHA και παραλίγο να του κοστίσει τη δουλειά του, καθώς ζητούσαν την απόλυση του.

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με τα όρια στις συνεντεύξεις για να μην γίνει κάποιος αγενής ακόμη και αν δεν υπάρχει πρόθεση.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος λοιπόν, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό το 2020 όταν εργαζόντουσαν ακόμη στον ALPHA. Τότε, είχε δηλώσει ανοιχτά πως η ταινία Cats είναι η χειρότερη της εβδομάδας και ίσως της δεκαετίας.

«Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι! Είχα δει το θεατρικό, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε επιτυχία. Δεν έχει πλοκή, οι χαρακτήρες μπαίνουν βγαίνουν. Μερικές από τις κομπάρσες γάτες ερχόντουσαν και δίπλα σου και κάθονταν, για να περάσει λίγο η ώρα γιατί δεν υπήρχε αφήγηση.

Τα εφέ είναι τόσο περίεργα και ψεύτικα, κοιτάς την ταινία να δεις ποιοι είναι αυτοί. Δυστυχώς φαίνονται. Φαίνεται ένα πρόσωπο που φοράει ένα τρίχωμα που πολλές φορές είναι και γούνα, τα αφτιά κουνιούνται λες και υπάρχει κάποιος πίσω με μοχλούς και τα πηγαίνει λίγο έτσι. Είναι τραγούδια που ακούγονται σαν κλαψουρίσματα», είχε πει μεταξύ άλλων για την ταινία.

Δείτε επίσης: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ποζάρει με μαγιό σε απόμερη παραλία των Κυκλάδων

Η αποκάλυψη του Κουτσογιαννόπουλου για τον ALPHA

Σήμερα λοιπόν, αποκάλυψε τι συνέβη στον ALPHA μετά την κριτική που έκανε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση.

«Θυμάσαι μια κριτική στον Alpha που είχα κάνει για την ταινία Cats; Το ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο στις εταιρίες διανομής και εδώ και είπαν να απολυθώ; Από αίθουσες προβολής!», αποκάλυψε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Είχε βγει μια ταινία, αυτή που λέει, και είχαμε γυρίσει όλοι και τον κοιτάζαμε τον Θοδωρή…» εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη, με τον το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να συμπληρώνει: «Και γελάσαμε και λίγο γιατί τα έλεγα μεταξύ σοβαρού και κωμικού γιατί ήταν για γέλια η ταινία».

Στην συνέχεια εξήγησε: «Αρχίσαμε και γελάγαμε και αυτά. Πήρε ένας άνθρωπος τηλέφωνο, που πρέπει να ήταν παραπάνω από ένας, αλλά ο ένας είχε έτσι φούρια. Μπερδεύτηκε κιόλας και με το ιδιοκτησιακά, και έλεγε ότι “κανονικά πρέπει να φύγει από εκεί γιατί μας στερεί από θεατές”. Δηλαδή δεν θα πάνε να δουν την ταινία εξαιτίας μου. Και λες ένας άνθρωπος ο οποίος μερικές φορές φαίνεται ότι τα λέει ήπια τα πράγματα αλλά μπορεί να ενοχλήσει. Να ενοχλήσει δε έναν άνθρωπο που δεν παίζει καν στην ταινία, δεν την έκανε την ταινία και δεν είχε λόγο να παρεξηγηθεί προσωπικά».