Ευχάριστα νέα για το Ντέμη Νικολαΐδη - Πήρε την απόφαση για το επόμενο βήμα στη ζωή του

Τέλειο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ντέμης Νικολαίδης έχει καταφέρει να μας απασχολήσει τόσο με τα προσωπικά του, όσο και με τα επαγγελματικά του όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού τα ονόματα ''ΑΕΚ'' και Δέσποινα Βανδή ήταν για χρόνια βαθιά συνδεδεμένα με εκείνον.

Σήμερα όλα αυτά αποτελούν σε ένα βαθμό παρελθόν, αφού η ενεργή καριέρα του ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει λήξει εδώ και χρόνια και ο χωρισμός από την τραγουδίστρια είναι κάτι πολύ καλά διαδεδομένο.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του, αυτά σχετίζονται με τη μπάλα, αφού κάνει εκπομπές, ενώ παράλληλα ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης. Μάλιστα την Τρίτη 28/3 εκδόθηκε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για τον ίδιο, καθώς ξεκινάει νέα ραδιοφωνική εκπομπή (δείτε εδώ αν εγκρίνει τη σχέση της κόρης του).

Η ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα κάνει πάντα «FAIR PLAY» στο γήπεδο του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάθε Παρασκευή απόγευμα ο Ντέμης Νικολαΐδης από τις 18:00 έως τις 20:00 αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ραδιοφωνικές ασίστ του Βάιου Τσούτσικα και σκοράρει κατά βούληση!

Η εκπομπή «FAIR PLAY» έρχεται και ζητάει την μπάλα για να κάνει το δικό της παιχνίδι, με θέματα που ανοίγουν το μυαλό και καλεσμένους που έχουν κάτι να πουν!

Αυτήν την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Βάιος Τσούτσικας έρχονται στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συντονίσου!», αναγράφει η ανακοίνωση της bwin.

Ντέμης Νικολαΐδης

Το μοναδικό πρόσωπο που ακολουθεί στα social media ο Νικολαϊδης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν παντρεμένοι για 18 χρόνια, από τις 17 Ιουνίου του 2003 μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 όπου ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», έγραφε η ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο και έτσι παρόλο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παραμένουν ενωμένοι όσον αφορά την ανατροφή τους. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της με το Βασίλη Μπισμπίκη, στου οποίου τα μάτια βρήκε τον έρωτα ξανά (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό τους στα μπουζούκια), ενώ και ο ποδοσφαιριστής έκανε μία καινούρια σχέση με την Φανή Σπυριδάκη, η οποία, ωστόσο, έληξε άδοξα (δείτε εδώ γιατί).

Επομένως, ο δεύτερος βιώνει άλλη μία περίοδο αλλαγών. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι το γεγονός πως ενώ δεν ασχολείται με τα social media, διαθέτει μία σελίδα στο Facebook, η οποία έχει πάνω από 46 χιλιάδες ακόλουθους, αλλά εκείνος ακολουθεί μόνο ένα πρόσωπο.

Δεν είναι η πιο πρόσφατη σχέση του, αλλά αντίθετα είναι η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα Βανδή.

Ντέμης Νικολαΐδης follow Βανδή