«Βγάζει από το συρτάρι ένα όπλο πάνω στο γραφείο και μου λέει...» - Με το στόμα ανοιχτό όλοι στο πλατό του OPEN μετά την εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη

Το άγνωστο περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο με πολύ γνωστό επιχειτηματία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγάζει από το συρτάρι ένα όπλο πάνω στο γραφείο και μου λέει...» - Με το στόμα ανοιχτό όλοι στο πλατό του OPEN μετά την εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη, μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο της μουσικής, επέστρεψε στο γυαλί, αλλά και στο τραγούδι μέσα από το Just The 2 of Us και την Δευτέρα 27/3 βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, για να μιλήσει για την ζωή της, για το "διάλειμμα" που έκανε, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για σοκαριστικά περιστατικά που έχει ζήσει.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό εκφοβισμού που έχει ζήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα προχώρησε σε άλλη μία εξομολόγηση για τον χωρισμό της, σοκάροντας για άλλη μία φορά το κοινό της, αλλά και το πλατό (δείτε την εδώ).

Σοκάρει η Μαριάντα Πιερίδη

«Δούλευα μέχρι 6 μηνών. Στην αρχή δεν το είχα πει. Όταν ήμασταν με τον Αργυρό μου έλεγε "έχεις κάνει κάτι;" (δείχνοντας το στήθος της). Δεν ήθελα να το μαρτυρήσω ακόμα. Κάποια στιγμή στον τέταρτο μήνα μου λέει "κάτι γίνεται ε;". Στον έκτο με τα τακούνια κι αυτά είχα και δύο αποκολλήσεις και σταμάτησα.

Ξεκίνησα αμέσως μετά από λίγους μήνες, αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με μία κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί και με τον Δημήτρη αποφασίσαμε ότι ας ξαναλείψουμε κάποιο χρονικό διάστημα για να μεγαλώσει ο Νικόλας όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει. Με αυτά κι αυτά, περάσανε λίγα χρόνια και να’ μαστε τώρα στο J2US», είπε αρχικά και εξήγησε πως δεν επιθυμούσε να επιστρέψει ξανά στον χώρο, αλλά έτυχες διότι υπήρχαν πολλές προτάσεις.

«Το μόνο που άλλαξε είναι ότι κάνοντας το παιδί, αλλάξανε τα όριά μου. Εκεί που υπήρχε ένα μάκρος στα όρια, ξαφνικά κοντύνανε πολύ και έβαζα μία τελεία και πολύ νωρίτερα. Η νύχτα είναι πάρα πολύ σκληρή, πολύ πιο σκληρή από άλλους χώρους, και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια», επισήμανε έπειτα για την μητρότητα, αλλά και τις δυσκολίες του να δουλεύει κανείς νύχτα, πόσω μάλλον για μία γυναίκα.

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός και είμαστε στο γραφείο να μιλήσουμε και σε ένα από τα ραντεβού μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει από το συρτάρι ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε”, εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, λέω "κάτι γίνεται, κάτι θα γίνει", άλλο περίμενα, άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”. Ότι δηλαδή θα με κομπλάρει και έφυγα. Λέω "ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε καλά, εύχομαι να περάσετε τέλεια αυτή τη σεζόν", ό,τι μπορούσα να σκεφτώ», κατέληξε αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.