Κραυγή αγωνίας από την Ματούλα: «Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω!» - Τι συμβαίνει με τον γιο της

«Μου ήρθε το χαρτί και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κραυγή αγωνίας από την Ματούλα: «Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω!» - Τι συμβαίνει με τον γιο της

Έκκληση για βοήθεια ώστε να βρει σπίτι, έκανε η Ματούλα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Όπως αποκάλυψε της έκαναν έξωση από το παλιό σπίτι που έμενε, με αποτέλεσμα να την φιλοξενεί φίλη της μέχρι να βρει κάτι μόνιμο δικό της.

Στην εκπομπή λοιπόν, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε όταν της έκαναν έξωση, ενώ αναφέρθηκε και στις κακές σχέσεις που έχει πλέον με το γιο της, Λορέντζο.

Δείτε επίσης: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της Νόρας Βαλσάμη - «Μας οδήγησε σε αιχμαλωσία μέχρι να πεθάνουμε ως οικογένεια»

Οι δύσκολες στιγμές της Ματούλας μετά την έξωση

«Μέχρι την Κυριακή τελείωνε και ο μήνας, πληρωμένος. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει τους τη χαρίζω. Με πήγε στα δικαστήρια (ο ιδιοκτήτης του σπιτιού) όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου, όταν το κάναμε μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το πλήρωσα.

Στο συμβόλαιο που μου έφερε έγραφε (ποσό ενοικίου) 400 ευρώ. Δεν έδωσα σημασία. Με σπασμένα τα παντζούρια, δεν κατέβαιναν τα ρολά, με πόρτες του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει, μάλλον τους εντάξει ανθρώπους δεν τους θέλουνε, τους ενοχλεί. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο», αποκάλυψε.

«Είχα έδωσαν και χαρτί από τον Ευαγγελισμό ότι δεν πρέπει να κουνηθώ για δύο μήνες και ήρθε και το χαρτί του να φύγω...Έφυγα από το σπίτι την περασμένη Κυριακή. Μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. με όλα του, τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε και να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Ήθελα να βρω μία αποθήκη να βάλω τουλάχιστον τα πράγματά μου. Είδα ένα υπόγειο, 35 τ.μ 650. Οι τιμές που έχουν πάει τα ενοίκια δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πιάσει σπίτι», συνέχισε.

Η σχέση με το γιο της

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει βοήθεια από το γιο της, τότε εκείνη δήλωσε: «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχαν πρίγκιπα» δήλωσε.

«Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά. Δεν ζητάω τίποτε. Να πληρώνω. Θέλω να βρω ένα σπίτι να μπω μέσα να ηρεμήσω…» κατέληξε η Ματούλα κάνοντας έκκληση.