«Έπρεπε να βγω και ζωντανά και δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται!» - Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός

«Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ από το μυαλό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έπρεπε να βγω και ζωντανά και δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται!» - Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός

Το βράδυ της Κυριακής 26/3 ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Ο δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα, μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με τον πατέρα του και τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, όσο και για τα όσα έχει βιώσει από ανθρώπους που έχει σχολιάσει στην τηλεόραση (δείτε εδώ που θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν).

Τα πρώτα βήματα του Κώστα Τσουρού στην τηλεόραση, τα σχόλια και ο πατέρας του

Όσον αφορά την οικογένεια του, ο Κώστας Τσουρός εξομολογήθηκε πως έχουν πολύ καλή σχέση. Βέβαια, όταν ήταν μικρό είχε προβλήματα με τον πατέρα του λόγω του ότι ήταν ναυτικός και έλειπε συνέχεια. Ωστόσο, μετά από συζήτηση που είχαν, έλυσαν τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια μιλώντας για τα πρώτα του χρόνια στην τηλεόραση και τα σχόλια που έκανε στις εκπομπές: «Στο Πρωινό γινόταν χαμός, δεν μπορούσε να βγω έξω. Όποτε έβγαινα συναντούσαν κάποιον που το πρωί είχα σχολιάσει. Όχι με την έννοια ότι όλοι αντιδρούσαν σε αυτά που έλεγα, απλά όταν κάποιον τον σχολιάζεις και δεν είναι θετικό αυτό που λες και για αυτόν είναι αρνητικό, ε προφανώς θα νιώσει μια αμηχανία όταν σε δει. Δηλαδή, θυμάμαι πολλές περιπτώσεις που βγαίναμε το βράδυ και με βλέπανε από μακριά και ή μου ρίχνανε βλέμματα περίεργα, άλλοι μπορεί να ερχόντουσαν δίπλα μου και απλά να μην γυρνούσαν το κεφάλι τους να με κοιτάξουν, άλλοι μπορεί να έκαναν νοήματα με τα χέρια τους...», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Σε παρέπεμπε σε μάνατζερ, είχε απαιτήσεις...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Οι σχέσεις με την Μελέτη και την Γερμανού

«Αν εξαιρέσεις το πολύ πρωινό ξύπνημα, είμαι πολύ καλά στο MEGA, 2 χρόνια εκπομπή το Mega Καλημέρα. Κάνουμε μια πολύ αξιοπρεπή εκπομπή και περνάμε πολύ ωραία. Με την Ελεονώρα είμαστε χρόνια φίλοι. Τα τελευταία χρόνια πάντα κάποιος προσπαθούσε να μας βάλει να κάνουμε εκπομπή. Και στον ALPHA υπήρξε συζήτηση. Τώρα το Mega μας ένωσε. Έχει περάσει 10ετία που είδαμε φίλοι», εξομολογήθηκε.

Σχετικά με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία μου λείπει πολύ! Μιλάμε ακόμη καθημερινά. Ανταλλάσσουμε απόψεις, έχουμε κρατήσει πολύ καλή επαφή. Μου λείπει όμως να την έχω δίπλα μου».

Η κόντρα με τον Παπανώτα

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα «Κόντρα που να δημιούργησα εγώ δεν έχει παιχτεί. Ο ίδιος όταν είδαμε πάει καλεσμένος με την Μενεγάκη και μου είχα κάνει μια ερώτηση, έκανε ένα post στο Instagram ή στο facebook δεν το είδα μου το είπαν. Με είχε ρωτήσει η Ελένη σε ποια προσωπικότητα εκτός Ελλάδας θα έπαιρνε συνέντευξη και της είχε πει στον Ερντογάν. Δεν ασχολήθηκα, είναι η άποψη του. Μετά οι εκπομπές το πήραν και ερχόντουσαν να με ρωτήσουν»

Η πιο δύσκολη στιγμή στην δημοσιογραφία

«Όταν έπρεπε να διαχειριστώ την φονική πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007. Ήμουν σαν ανταποκριτής εκεί και είχε τύχει να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που καίγονταν και πραγματικά δεν ξέρω πως το διαχειρίστηκα. Έπρεπε να βγω και ζωντανό και να μεταδώσω την είδηση από εκεί όπου δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται, δεν το έχω ξεχάσει ποτέ από το μυαλό μου και μου σηκώνεται η τρίχα τώρα που το λέω» εξομολογήθηκε για την πιο δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί στην τηλεόραση, αφού ο Κώστας Τσουρός έχει κάνει και ενημερωτικό ρεπορτάζ.