«Κοίταξες τον άνδρα μου και...» - Αδιανόητο περιστατικό με τον σύζυγο της Καρακάση και την Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Κοίταξες τον άνδρα μου και...» - Αδιανόητο περιστατικό με τον σύζυγο της Καρακάση και την Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του MEGA και την Ελένη Μενεγάκη για όλους και για όλα.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, η συμμετοχή της στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ την θύελλα αντιδράσεων με μια ερωτική σκηνή της σειράς), αλλά προς το τέλος την συνέντευξης ανέφερε ένα χιουμοριστικό περιστατικό με τον σύζυγο της και την Ελένη Μενεγάκη που θα το θυμάται για πάντα.

Τα σχόλια της Ελένης Καρακάση για την προσωπική και επαγγελματικής ζωή

Η παρουσιάστρια του MEGA, αναφέρθηκε στην ηθοποιό και το ταλέντο, που έχει με το τραγούδι.

«Ήξερα από τα πέντε μου, πως μπορώ να τραγουδάω. Αλλά οι γονείς μου μου έλεγαν πως πρέπει να σπουδάσω αν και ήμουν από πολύ μικρή στα ωδεία. Στο σχολείο είχε έρθει η Κάρμεν Ρουγένη και με είδε να τραγουδάω και μου ζήτησε να παίξω στο θέατρο. Στην Τρίτη Λυκείου το σκέφτηκα πιο σοβαρά αν και σαν όνειρο είχα να παίξω στη Λυρική σκηνή».

Αμέσως μετά έκανε λόγο για την σειρά "Άγριες Μέλισσες" που ενσάρκωσε την "Ρίζω", μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι που την ενδιέφερε πολύ.

«Ο ρόλος στις "Μέλισσες" ήταν για μία γυναίκα 60 ετών. Έτσι, φτιάχναμε με το μακιγιάζ ώστε να φαίνομαι μεγαλύτερη. Οι φίλοι που είχα να δω καιρό όταν με είδαν μου είπαν γιατί άφησα τον εαυτό του. Μου αρέσουν οι αλλαγές στη δουλειά μου».

Σχετικά με το Μαύρο Ρόδο είπε: «Κάποιες φορές βλέπω τον εαυτό μου και λέω ‘’πωωω κρέμασα από εδώ και από εκεί’. Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάμε για πράγματα τα ξορκίζεις. Πολλοί άνθρωποι μου λένε γιατί μιλάω συνέχεια για τα κιλά μου. Μιλάω γιατί μπορεί να βοηθήσω κάποιον και εάν έχεις περάσει και κάτι στην υγεία σου μπορείς να μιλήσεις.

Ο ρόλος μου και ο ρόλος του γιού μου δεν υπήρχαν στο βιβλίο αλλά ενσωματώθηκαν για χάρη της σειράς. Για εμένα ήταν σημαντικό να ξέρω την ψυχολογία του ρόλου που παίζω».

«Είναι πάρα πολλά τα χρόνια και πριν κάνω τηλεόραση. Ήταν ακριβώς 20 χρόνια πίσω. Ήμουν στο θέατρο με την κυρία Ντενίση, το 2003, και μας έφερε ο Απόστολος Γκλέτσος με το συγκρότημα που είχαμε με τον νυν σύζυγό μου, τότε σύντροφό μου», συνέχισε να λέει η ηθοποιός.

«Και κάποια στιγμή γύρισες και τον κοίταξες κι εκεί που έπαιζε πιάνο μου λέει “χάθηκα, έχασα το όνομά μου, πώς με λένε”», είπε γελώντας η Ελένη Καρακάση.