Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, που είχε κάνει μια αποκάλυψη για το “Είσαι το ταίρι μου” (δείτε εδώ τι) μίλησε για την προσωπική του ζωή, την επαγγελαμτική του πορείας και την απόφαση του να μην προβάλλει τον εαυτό του στα social media συνέχεια, όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι, αλλά αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που τον έκανε να “λυγίσει”. 

Οι δηλώσεις και η συγκίνηση του Γεράσιμου Γεννατά 

«Το Είσαι το Ταίρι Μου μου άφησε μία ωραία ρετσινιά, μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram», δηλώνει χαριτολογώντας ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;», σχολιάζει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», σημειώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον ίδιο, που έχουν κάνει κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά: «Είναι κιτρινισμός να ασχολούνται με το αν έχω λεφτά ή όχι. Με πείραξε. Είναι αυτό που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό αλλά δυστυχώς θα περάσει».